tisdag 7 september 2010

Vägarna förbi Borgholm?

....då måste ni titta in till Ekoklinik Borgholm/Anna C som ligger på Västra kyrkogatan (precis vid Stortorget). Här finns massor av vackra ting i fransk stil, underbara kläder och här kan man även få allt från ansiktsbehandling till manikyr/pedikyr.
Jag tror bilderna talar för sig själva......en helt ljuvlig livsstilsbutik med franska förtecken....för alla sinnen!

                                     Ha en härlig tisdag!

söndag 5 september 2010

Höstäpplen....


....hela trädgården är full av härliga röda höstäpplen....får nog bli en äppelkaka med kanelgrädde till kvällsfikat - mums!
Skön söndag på er!

fredag 3 september 2010

Först ut....

Först ut av mina smultronställen här på Öland är Gårdby kafé & lanthandel som ligger på östra sidan av ön. Hit åker jag så ofta jag kan och här kan man året om koppla av med en stor kopp kaffe och ljuvligt gott hembakat fikabröd, allt från mumsiga pajer till goda nyttiga mackor i en alldeles fantastisk lantlig miljö....
På sommaren kan man njuta av fikat ute i trädgården eller sitta i det mysiga orangeriet om det regnar.
Här kan man även handla underbara saker till hemmet i bästa lantliga/shabby stil - massor av fint och det är sällan man åker hem tomhänt!
Lanthandeln är fylld av godsaker för gommen - allt från den godaste olivolja till gammaldags godsaker (mums!)...här kan man botanisera länge!
Ja ska ni besöka Öland är en fika här ett måste - öppet årets alla dagar 10-17 på vardagar och 10-16 på helger....året runt sedan 1923, det ni!

Ha en härlig helg!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...