onsdag 29 september 2010

Himmelriket......Goa Marie som driver Gårdby Kafé och Lanthandel!
....ja det kändes som jag hamnat i himmelriket idag när jag kikade in till Gårdby Kafé och Lanthandels nyöppnade lilla butik, MASSOR av underbara saker och jag vill ha precis ALLT! Butiken öppnar i morgon torsdag, precis lagom till Ölands härliga Skördefest som är denna helg...

Så har ni vägarna förbi Gårdby så måste ni stanna till där - lova det!
 
Fortsatt mysig onsdagkväll på er!

söndag 26 september 2010

Pippi på fågelburar.........


.....kan man lugnt säga att jag har! Här är mina favoriter.....
Hoppas ni har haft en härlig och mysig helg, idag blåser det friska höstvindar här på ön - härligt!
Ha en skön söndagkväll!

lördag 25 september 2010

Husets hjärta......


Ja då var man hemma igen! Solen har strålat från en klarblå himmel här på Öland idag och det har blivit en hel del gjort i trädgården, massor av äpplen som ska plockas och löv som ska krattas, hoppas på flera fina höstdagar!
Idag bjuder jag på lite bilder från husets hjärta - köket.....
Känner att jag vill ha in mer färg här hemma nu, älskar det vita på sommaren men nu får gärna färger som brunt, puderrosa och smutslila smyga in!

Önskar er en underbar & solig helg!

måndag 20 september 2010

En annan ö......

Har för några dagar bytt en enastående ö i Östersjön mot en annan enastående ö i Medelhavet nämligen Kreta...
En sen semester som gör gott för kropp & själ. Man varvar gudomligt god grekisk mat med solstolen - kanske inte så bra för midjemåttet men gör underverk för själen! Batterierna kommer att vara fulladdade för en lång mörk höst.....

Hälsningar från ett varmt och soligt Kreta!

fredag 17 september 2010

Nytt & nött....

Jag blandar gärna nytt och nött...sakerna får gärna ha en historia. Den franska, danska, svenska lantstilen är vad jag mest gillar och inget kan bli för gammalt, nött och slitet för att passa in här hemma!
Den ljuvliga tvålen inslagen i vaxat papper hittade jag hos Gårdby Kafé och Lanthandel...den kan man bara inte leva utan! Ett måste!
                         

tisdag 14 september 2010

Hallon och glass - helt enkelt....
.....ibland är det enklaste det godaste! Sommarens sista hallon från vår lokala odlare och gräddglass, sen är det bara att njuta!

                                        Ha en fin tisdag....

söndag 12 september 2010

Förkylt......Min envisa förkylning går nu in på sin andra vecka - inte kul alls! Man är tyvärr allt annat än pigg.......Nåja, idag visar jag lite detaljer från M´s otroligt vackra hem som jag hade turen att få kika in hos och fota lite!!!
Tack M!

torsdag 9 september 2010

Höstanemoner...

....förra hösten planterade jag massor av höstanemoner tillsammans med salvia och timjan. En underbar och tacksam blomma som blommar långt in på hösten, vad kan man mer begära? En riktig favorit!

Skön torsdag önskar jag er...

onsdag 8 september 2010

Krusenstiernska Gården....


...älskar gamla fågelburar och denna skulle gärna få följa med mig hem! Fikade för ett tag sen på Krusenstiernska Gården i Kalmar och hittade denna gamla fågelbur i ett rum.... den har nog några år på nacken...och är heeeelt ljuvlig i mina ögon!

Härlig onsdagkväll på er!

tisdag 7 september 2010

Vägarna förbi Borgholm?

....då måste ni titta in till Ekoklinik Borgholm/Anna C som ligger på Västra kyrkogatan (precis vid Stortorget). Här finns massor av vackra ting i fransk stil, underbara kläder och här kan man även få allt från ansiktsbehandling till manikyr/pedikyr.
Jag tror bilderna talar för sig själva......en helt ljuvlig livsstilsbutik med franska förtecken....för alla sinnen!

                                     Ha en härlig tisdag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...