lördag 30 oktober 2010

Skön helg!


Vill bara önska er alla som tittar in här en skön och härlig helg!

torsdag 28 oktober 2010

Lotta & Mary....


Ett riktigt smultronställe här på Öland är Lotta & Marys keramikverkstad i Färjestaden. Här finns de mest ljuvliga keramiksaker som väcker habegär, allt från söta muggar, vackra fat till små keramikrosor som man inte kan leva utan!
Här finns också helt underbara kläder från bl a Melmelli och smycken från Björg så min julklappslista kommer att bli lång härifrån!
Hoppas ni tittar in här nästa gång ni ska till Öland........Ha en skön torsdagkväll på er!

onsdag 27 oktober 2010

Om du vill.....


Om du vill att ditt liv ska bli en magnifik historia, börja då med att inse att det är du som är författaren och att du varje dag har en ny möjlighet att skriva en ny sida....

                                                                                          - Mark Houlahan -

lördag 23 oktober 2010

Nedräkning.....Den första snön kom i veckan, inte kul alls att börja morgonen med att skrapa bilrutan! Men idag ligger dimman tät här på ön igen, regnet hänger i luften och det känns som en äkta Öländsk oktoberdag....
2 månader och 1 dag kvar till julafton, bara så att ni vet!

Skön helg på er!

fredag 22 oktober 2010

Home sweet home...fortsättning....
 ....ja det var lite köksbilder! Raskt över till badrummet....De senaste dagarna har varit så grå och mörka så det har varit svårt att fota inomhus....vi tar sovrum och övervåning så fort solen skiner!  Så var det fredag igen...otroligt vad fort veckorna går. Nu ska ni ha en skön och mysig helg med god mat och mycket vila, nog så viktigt i vår stressiga vardag!

Härlig fredagkväll på er!

tisdag 19 oktober 2010

Home sweet home....
Ja det var en liten rundvandring mellan vardagsrummet och hallen...vi fortsätter med köket och badrummet nästa gång - hoppas ni hänger på då också!
Ja sen får man inte glömma hemmets lilla huskors, vår sötnos, kattskrället...ja kär katt har många namn! En fläckig liten dam som vet vad hon vill och håller områdets kattpojkar i tukt och förmaning!


Ha nu en god tisdagkväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...