Bloggintresserade

lördag 20 november 2010

Fransk jul....


(Foto: Jeanne d´Arc Living)

Kolla så fint! Så här vill jag ha min jul i år....
Julboken från Jeanne d´Arc Living har nu kommit ut i tidningsform, massor av julinspiration i bästa franska/danska lantstil och helt underbara bilder! Börjar faktiskt längta så smått till julen...gör ni?
           Hoppas ni har haft en härlig lördag!

fredag 19 november 2010

Så var det fredag igen....


Härligt... fredag igen! Hoppas ni får en lugn och skön helg med massor av god mat och vila! Själv ska jag rensa hela källaren där en hel del bråte har samlats under åren, skulle hellre ligga på soffan med en bra bok och en kopp varm choklad...men men...kanske hinner jag med det också för det är ju mycket roligare än källarrensning!

Mysig fredagkväll på er!

onsdag 17 november 2010

En gammal bok....





.....nja inte riktigt...även om den ser ut som en gammal bok, sliten och nött så är det faktiskt en ask! Perfekt att stoppa saker i som alltid ligger framme och skräpar, ja som tv-dosor, pennor och annat trams...sen att asken är väldigt dekorativ gör ju inte saken sämre!
Asken hittade jag på Topiary i Kalmar, visst är det en bra julklapp?

Ha en skön onsdagkväll!

tisdag 16 november 2010

Vill inte...vill inte...vill inte...



....vill inte bli förkyld just nu! Har inte alls tid med det... men det är väl inte annat att vänta när folk runt omkring mig har hostat och snörvlat de senaste veckorna. Känner mig hur hängig som helst idag och mina dunderkurer med vitlök, apelsin och honung (dock ej tillsammans!) har då rakt inte hjälpt och jag inser att det är väl bara att gilla läget och inse att höstens förkylningar kommer att avlösa varandra ett tag framöver....puh!
Nåja, det finns värre saker i livet.....
Bilderna är tagna en frostnupen morgon i trädgården, allt var stilla och tyst, jag älskar dessa morgontimmar!

Ha en bra tisdag och sköt nu om er!

söndag 14 november 2010

Dormir bien....Sov gott!

Idag har det verkligen varit en grå och trist söndag....klockan är bara lite efter fyra och det är redan mörkt ute! En sån här dag skulle man bara vilja sova bort...ja påtal om sova så kommer här några bilder från husets sovrum. Det är det rum som står på tur att renoveras men det får nog vänta lite tills tid, ork och lust infinner sig!









Ha en mysig söndagkväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...