Bloggintresserade

lördag 5 februari 2011


Jag önskar er alla som tittar in här en riktigt skön helg!

fredag 4 februari 2011

Kransar och hjärtan....


Idag blåser det full storm här på ön och det snöar vågrätt, vart tog våren vägen??? Nåja, det är ju bara februari och fortfarande vintermånad, man får inte glömma det....
Fick en stor bukett förra helgen med massor av vit brudslöja i, brudslöja är perfekt att göra små kransar och hjärtan av så jag köpte till lite ljusrosa brudslöja och gjorde några söta kransar i olika storlekar och ett och annat hjärta...lätt som en plätt att göra och dom är ju lika fina när dom torkar sen!

Ha nu en riktigt härlig fredag allihopa!

onsdag 2 februari 2011

Mysig fika.....





 




Idag fick det bli en tur till Gårdby Kafé & Lanthandel för en god fika. Tog med mig lite tråkiga "måste-göras-läsas-saker" och satt i lugn och ro med gott kaffe, en mumsig hembakad kanelbulle och fick massor gjort....perfekt! Detta är verkligen mitt "må bra ställe" och man är alltid på gott humör när man åker härifrån! Längtar till våren då man kan sitta ute i den ljuvliga trädgården och fika...eller i orangeriet om det regnar.
Butiken är nu fylld med massor av vackra lantliga ting och i Kafé & Lanthandeln finns massor av godsaker - kan det bli bättre???


Ha en fortsatt lugn och fin vecka!

måndag 31 januari 2011

Gammalt fattigmanssilver....



Gammalt fattigmanssilver är så vackert...skört och med en helt underbar patina. På 1800-talet folierades glasföremålen med kvicksilver, varför antikt fattigmanssilver ofta kallas kvicksilverglas.......
Inte speciellt lätt att hitta längre, man får leta på antikmässor och på Tradera kan man fynda en hel del med lite tur.

Ha en lugn och fin måndagkväll!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...