Bloggintresserade

fredag 11 februari 2011

Veckan är slut.....


Veckan är slut och en lång skön helg väntar, härligt!
Det ska bli fint och soligt väder i helgen så äntligen kanske man kan få avnjuta en kopp kaffe ute på trappan, ja givetvis iförd dunjacka och toppluva...burr...men snart kära vänner, är det VÅR!
Ha en fin fredag!

onsdag 9 februari 2011

Lantligt badrum....














Idag tänkte visa er lite bilder från badrummet. Dagen till ära nystädat och rent och då får man ju passa på att fota lite...annars brukar det hänga träningskläder på tork, ligga stora tvätthögar som ska strykas och till det en stor dignande tvättkorg - ja jag tror ni vet vad jag menar!
Vårat hus är byggt på 1920-talet och på gammalt manér var då toaletten ca 1x1 meter (!) så får några år sen byggde vi till ett större badrum/tvättstuga....vilken lyx!
Jag ritade och planerade badrummet, tanken var att det skulle bli ett badrum i lantlig stil. Det blev vitmålad pärlspont på väggar och i tak och till golv valdes italiensk sjösten i beiga nyanser. Den stora spegeln är från House Doctor och det mesta av inredningen i badrummet är från Ikea.
Jag skulle så gärna vilja dölja tvättmaskin/torktumlare med ett linnedraperi men man får ju tänka lite på brandrisken också......japp det var badrummet det, hoppas ni fick lite inspiration!

Ha en fortsatt härlig vecka allihopa!

tisdag 8 februari 2011

Loppisfynd...


Var runt på lite loppisar i helgen och i ett hörn fick jag syn på den här på gamla nallen...luggsliten och med en sååå ledsen uppsyn....gick inte att låta honom sitta kvar där i hörnet utan han fick följa med hem! Ett par gamla barnskor och en riktigt gammal bok från början av 1800-talet blev det också - allt för under hundringen!
Idag blåser det full storm här på ön igen...konstigt väder...ena dagen vindstilla och nästa dag full storm...det är nog bäst att hålla sig inomhus idag!
Ha det så gott!

söndag 6 februari 2011

Smultronställe....


Jag har fått så många goa mail från folk som ska besöka Öland nu i sommar och som vill veta hur man hittar till underbara Gårdby Kafé och Lanthandel...här kommer en liten vägbeskrivning!
Från Ölandsbron ta andra avfarten mot Ottenby, väg 136. Kör ca 2 km och sväng sen vänster mot Gårdby, Norra Möckleby, efter ca 3 km svänger man höger mot Gårdby. Kör ca 1 mil, precis efter Gårdby kyrka så svänger man vänster i korsningen. Gårdby Kafé och Lanthandel ligger i slutet av byn på höger sida.
Jag hoppas jag fick allt rätt nu, men Öland är inte så stort så det är ingen risk att ni kör vilse här!
Framåt våren tänkte jag att ta med er till lite härliga smultronställen här på ön som är väl värda ett besök...det finns en hel del pärlor!
Skön söndag på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...