Bloggintresserade

lördag 12 mars 2011

En lugn och skön lördag önskar jag er alla som tittar in här! I kväll blir det Melodifestivalen och lite gott att äta...
Kram!

fredag 11 mars 2011

Är det sant?




I morgontidningen läste jag att på söndag ska det bli sol och över 10 grader varmt ute! Härligt!
Dags att släpa fram solstolen, hiva upp grillen från källaren och kolla om bikinin passar efter vinterns frosserier (knappast!)
Näe, jag får nog vänta några veckor till tror jag, men den som väntar på något gott....
Efter denna långa, mörka och iskalla vinter med dubbla raggsockor, skyhöga elräkningar och ett antal ryggskott av allt snöskottande så får man ta alla tillfällen i akt till att njuta då det vankas lite sol och några grader över nollstrecket!

Ha en fin fredag!

onsdag 9 mars 2011

Söta sticklingar....





Nu är det dags att väcka våren till liv inomhus! Det finns nu massor av små billiga sticklingar i de större blomsteraffärerna. Jag har bl a köpt 2 doftpelargoner, Orange Fizz, som när man tar på bladen doftar citron och apelsin och Variegated Fragans som doftar äpple och kryddig kanel!
Så nu står det en väldoftande liten grön minivärld på min fönsterbräda och väntar på våren....
Ha en härlig onsdag allihop!

måndag 7 mars 2011

En trött måndag...


Vaknade vid 03.15 i morse - klarvaken! Vad gör man i denna arla morgonstund om man inte kan somna om? Går upp och bakar? Städar badrummet? Tar en promenad? Näe, man ligger kvar och snurrar, löser 30 olika världsproblem och när man kikar till på klockan och visaren står på 05.16 så VET man att det kommer att bli en lååång trött måndag. Sen råkar man slumra in skönt exakt 1 timme innan väckarklockan ska skrälla igång! Så idag är jag trött, mer än lovligt trött...
Hoppas ni är pigga och utvilade!
Ha en bra dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...