Bloggintresserade

torsdag 24 mars 2011


Är på resande fot några dagar....det kanske blir lite dåligt med inlägg, vi får se! Ha nu en fortsatt bra vecka och sköt om er!
Lev väl!

tisdag 22 mars 2011

Blomsterdröm!



Om man som jag gillar blommor i alla dess fomer så är ett stopp vid blomsterbutiken ett måste några gånger i månaden! Blomsterhörnan i Färjestaden är en DRÖM av blommor, gamla möbler och ting som inredning och dekoration, vackra kransar, ljuvliga buketter - en blomsterbutik i min stil!
Här hittar man söta vårlökar i en gammal såssnipa, på ett bord ligger boken Franske Stemninger som inspiration och på den gamla vita trädgårdssoffan samsas massor av vackra blommor - en fröjd för ögat! Jag lovar att visa er lite bilder därifrån snart....

Ha det så gott!

söndag 20 mars 2011

En solig söndag....


Vilken härlig söndag! Strålande sol, fågelkvitter och en långpromenad har verkligen gjort gott för själen.....
Grannen har t om grillat ute idag (luktade himmelskt gott) så nu känns det som vi med stormsteg går mot den efterlängtade våren!
Vill även passa på att säga tack för alla goa och fina mail ni har skickat till mig! Jättekul! Förstår att min tidigare mail fungerade lite hipp som happ och många mailade och fick inget svar från mig, men nu verkar allt fungera som det ska....bara skriv!

Ha nu en skön söndagkväll!

Pssst....den fina linnefärgade kudden med text är från Åhlens....både billig och snygg, det gillar jag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...