lördag 7 maj 2011

En njutfull lördag....


Vilken härlig lördag det har varit! Vilket väder! Jag har bara latat mig...inte gjort ett handtag...bara njutit av den skira vårgrönskan, fågelkvitter och vilat! Det är viktigt att bara stanna upp ibland ...ta dagen som den kommer, känna nuet och bara, bara njuta av dagen.....glöm inte det!

Kram!

fredag 6 maj 2011

Där fick jag!


Där fick jag, för att jag stängde av all värme inomhus innan påsk när det var så varmt och skönt ute!
Denna vecka har varit isande iskall här på ön...i förrgår fick jag t o m skrapa bilrutan och ett vitt frosttäcke låg på altanen, burr. Det har varit bitande kallt inne också, alla nerpackade raggsockor, fleecetröjor och halsdukar fick åka fram igen och t o m katten har gått omkring med höga benlyft och yvig svans - helt stelfrusen!
Var är värmen? solen? våren? Jag är trött på att hålla värmen med åkarbrasor och ha röd nästipp!

Hoppas ni får en fin (och varm) dag!

onsdag 4 maj 2011

Äntligen!


Äntligen fick jag lite tid över att åka över till östra sidan av ön och Gårdby Kafé & Lanthandel/Sigfrid Rudbergs Diversehandel! Åhh så mycket fint....ögongodis överallt! Lite senare i vår blir det en ny större avdelning med helt ljuvliga kläder, så nu kan man få både kökshyllor, garderob och fikasuget tillfredställt här - perfekt!

Som vanligt avslutades besöket med något gott från kaféet...mums... Tack Marie för några roliga timmar!

måndag 2 maj 2011

Sköna maj!


Sköna maj, välkommen! Äntligen är den här...den bästa av alla årets månader. Min magnolia blommar redan med stora vita blommor, tänk att den överlevde den hårda vintern! Alla lavendelbuskar ser också ut att ha klarat sig. Nåja, en tur till plantskolan skadar ju inte, letar efter en gammaldags ros att ha vid växthuset.....
Nu ska ni ha en fin måndag och glöm inte att lämna deklarationen idag!

Kram!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...