Bloggintresserade

fredag 13 maj 2011


En härlig fredagkväll önskar jag alla er som tittar in här! Nu väntar en efterlängtad helg som jag hoppas blir solig och fin....

Kram!

onsdag 11 maj 2011

Jag och mina idéer....



Du och dina idéer...så brukar min andra hälft alltid säga till mig när jag kommer sättandes med ett papper fullt med nedklottrade skisser på saker som jag vill ha gjorda! Jag har tjatat och tjatat och gjort en massa skisser på olika fönsterfrieser som han nu äntligen har gjort till mig....fina va!
Har målat en vit och "slitit" ner den med sandpapper och en är fortfarande rostig, tror att jag ska ha den ute...vi får se...ska nog skissa på några stycken till som han ska få göra åt mig....tur att min man är smed och står ut med mig och mina idéer!

Ha en skön vårkväll allihopa!

tisdag 10 maj 2011

Eländes elände...




Igår kväll när jag kom hem så gjorde jag en runda i trädgården och insåg att jag kommer att ha norra Europas mest grönskande kirskålsträdgård snart!!! Hjääälp...ibland önskar man att man hade en gräsplätt med tillhörande rabatt som inte var större än 1x1 meter!
Puh, det kommer att ta några veckors kvällsarbete på knä i rabatterna för att få bukt med detta elände till ogräs...men man kanske inte ska se det som ett ogräs utan njuta av den snabbväxande grönska den förgyller min trädgård med....ja jag vet inte...läste någonstans att man kan koka soppa på kirskål - det får bli mycket soppa i sommar!

Ha en ljuvlig tisdag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...