Bloggintresserade

lördag 28 maj 2011


Önskar er alla en riktigt mysig lördagkväll!

fredag 27 maj 2011

Morgonserenad...


 
Så var det fredag igen då...var det inte nyss måndag?! Koltrasten har haft serenad utanför mitt sovrumsfönster nu på morgonkvisten, har varit vaken sen kl 4, puh, kommer att bli en låååång dag...fast sämre saker kan man ju faktiskt vakna till!  Önskar er alla en underbar helg med massor av sol och värme!

Kram!

torsdag 26 maj 2011

En blomstrande affär...












Blommor är ju det bästa som finns! Att besöka en blomsteraffär och köpa med sig en bukett av fräscha blommor hem är verkligen lycka för mig!
Gillar de danska blomsteraffärerna där man gärna blandar blommor och inredning, gammalt & nytt, allt med en känsla för vackra blommor och vackra saker! Blomsterhörnan i Färjestaden har verkligen allt det där - hela den lilla butiken är fylld med ljuvliga blommor, vackra buketter, massor av känsla och inspiration....en underbar blomsteraffär precis i min stil!

Önskar er en riktigt skön torsdag!

Psst...Blomsterhörnan hittar du på Storgatan 8 i Färjestaden...

tisdag 24 maj 2011

En hektisk månad...


Maj är en underbar månad men också väldigt hektisk...det ska planeras för skolavslutningar, studenten, det är dop, bröllop, trädgården exploderar i grönska och behöver hållas efter om den inte ska övergå i en djungel av ogräs...däremellan duggar inbjudningarna tätt bland bekanta som vill bjuda på grillat...ja det är ju bara roliga saker som händer men samtidigt vill man ju hinna njuta av denna vårmånad utan att jaga efter presenter eller sitta i en dimma av grillos och vänta på en marinerad grillskiva! Näe, i juni ska jag bara ligga i hängmattan och titta på molnen...så det så...

Ha en fin kväll!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...