tisdag 7 juni 2011

Den blomstertid nu kommer....


Åh så mycket vackert som blommar nu...vallmo, smörblomma, prästkrage, fläder...det doftar sommar och nyslaget hö.
Tänk om man kunde spara allt detta i en liten ask som man sen kunde ta fram en gråmulen och disig novemberdag, det vore något det! Nej nu är det dags att göra lite nytta och inte bara sitta här och drömma...

Hoppas ni får en fin tisdag!

söndag 5 juni 2011
Hoppas ni har haft en skön söndag! Jag har bara latat mig, läst bra böcker och haft det gott i det sköna vädret...nu ska jag ta en kvällspromenad och se om det finns några liljekonvaljer - en bra avslutning på en bra dag!
Kram!

lördag 4 juni 2011

Bortskämd dam...Om jag har en bortskämd katt? Absolut! Denna fläckiga dam vet hur man njuter av livet...bara det finns mat, en solig plats att lojt sträcka ut sig på och någon som kan klia en på magen så är livet kanon! Klart att denna håriga primadonna ska ha en egen säng också...den gamla docksängen har blivit hennes favoritplats att ligga i...inte alla katter i området som har egen dagbädd! Kattlyx på hög nivå....


Ha en härlig lördagkväll!

fredag 3 juni 2011

Lantligt badrum...del 2...

Det verkar som det byggs en hel del nya badrum i vårt avlånga land just nu! Har fått en hel del mail angående vårat badrum och att jag ska visa lite mer bilder. Kul att så många uppskattade det och på begäran kommer här en liten kavalkad med bilder på badrummet.....Ha en härlig fredag allihop!

torsdag 2 juni 2011

Så var det redan juni....


Så var det redan juni...skönt att denna månad startar med några lediga helgdagar!
Strålande sol och ljumma vindar har gjort att det blivit lite dåligt med inlägg här på bloggen - har legat på knä och rensat rabatterna och försökt få lite ordning i trädgården (tycker att grannarna har kikat lite snett på mina vilda kirskålsrabatter!) Nåja, man måste ju förena nytta med nöje också, så därför festade jag till det med en god hallonbakelse till fikat idag.
Jag får nog hålla mig till rabatterna än badstranden i sommar...ja ni förstår nog vad jag menar...tur att jag är en riktig badkruka!

Sköt om er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...