Bloggintresserade

lördag 23 juli 2011


Ibland stannar livet bara upp...tiden står helt still...allt blir tyst...
En stjärna släcks, livet blir aldrig sig likt för många.
Man frågar sig varför, men inga svar finns....

Sov gott M

fredag 22 juli 2011

Sovrumsplaner...





Är på resande fot nu några dagar...är uppe i sköna Roslagen och här är det varmt kan jag meddela, idag var det runt 30 grader så man känner verkligen att man lever!
Nåja, bjuder här på lite gamla bilder från sovrummet. Det är det rum som står först på tur att fixas till. Golv, tak och väggar ska målas och jag har mina planer för hur jag vill ha det här, såg så snygga påslakan på H&M Home som jag tror jag ska utgå ifrån...ja vi får se...detta sovrumsprojekt tänker jag inte ta tag i förrän till hösten!
Nej nu ska jag njuta av en varm och skön fredagkväll, gör det ni också!
Kram!

onsdag 20 juli 2011

Kaffe med dopp....


Hoppas ni har en massa fina sommardagar därute i vårt avlånga land! Vill passa på att tacka för alla söta mail angående Himmelsberga i det förra inlägget....ja det är verkligen en härlig oas och väl värt ett besök om man ska till Öland!
Glömde berätta att kaffestugan där serverar underbart gott fikabröd och kaffet, ja det får man i gamla kopparkittlar - så ska gott kaffe serveras!

Ha en fin onsdagkväll!

måndag 18 juli 2011

Himmelska Himmelsberga...


Mitt på Öland ligger helt underbara Himmelsberga Museum...
Himmelsberga består av ett tjugotal byggnader från 1700- och 1800-talet, fullt möblerade med massor av gamla ting som hörde till livet på den Öländska landsbygden.
Här har tiden stannat och miljöerna här sätter verkligen igång fantasin....häng med på en liten rundvandring!
(Klicka på bilderna om ni vill se dom större...)












söndag 17 juli 2011

Så läcker!

(Foto: Eva Blixman/Roberts Radio)
Nu vet jag vad jag vill ha i födelsedagspresent, julklapp, morsdagspresent eller ja bara ändå sådär en helt vanlig dag....en Roberts Radio! Visst är den läcker!
En riktigt hederlig gammaldags transistorradio...sååå retro! Finns en söt blommig variant som skulle passa fint i köket - inte billig men ack så läcker!

Hoppas ni alla har en skön söndag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...