Bloggintresserade

fredag 29 juli 2011

Det där med att resa...


Äntligen hemma! Men vilken resa...puh! Steg på bussen i ett soligt och varmt Uppsala och då visade temperaturmätaren i bussen 42 grader, nåja tänkte jag, det blir nog bättre när aircondition och fläkt kommer igång.
10 mil senare stod mätaren på 39 grader och ännu fler människor klev på bussen. Färden fortsatte i en smällhet och fullsatt buss mot Norrköping, alla satt helt blåvioletta i ansiktet, vilt viftande med tidningar och broschyrer för att få liiite svalka i denna rullande bastu!
Efter många om och men meddelade busschauffören att både fläkt och aircondition var ur funktion...jippi!
Det var över 30 mil kvar att åka och mätaren stog fortfarande på 39 grader i bussen!
När jag packade upp min medhavda ostsmörgås hade den förvandlats till en varm toast med smält ost och när jag tittade i min efterlängtade godispåse så var allt ihopsmält till en enda stor 1 kilos godisboll bestående av kola/choklad/vingummi - intressant form!
8 timmar och 50 mil senare raglade ett mycket svettigt och ofräscht gäng bussresenärer av i Kalmar, vi såg nog inte riktigt kloka ut!
Ja det där med att resa är inte alltid så angenämt...bara så att ni vet!

Önskar er alla en mysig fredagkväll!

tisdag 26 juli 2011

Varmt!




Idag har det inte blivit många knop gjorda..puh vilken värme, 28 grader i skuggan! Ja man borde inte ha mage att klaga då det bara är 5 månader till julafton, men i alla fall - varmt är det!
I morgon har jag 8 timmars bussresa hem så jag hoppas på lite svalare väder....
Nu ska jag ta mig till affären och inhandla lite gott till hemresan, det går åt mycket godsaker om man ska sitta och glo ut genom ett bussfönster genom halva Sverige!

Kram!

måndag 25 juli 2011

Livet....


Ja så var det ny vecka igen....denna helg har varit full av tråkigheter, både personliga och så detta som hände i Norge. Men livet är inte alltid en dans på rosor, så är det bara...livet går upp och ner...så är det för alla.
Snart styr jag kosan hem till min älskade ö igen - ska bli skönt att komma hem till familj och katt!

Önskar er en fin måndagkväll vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...