Bloggintresserade

lördag 17 september 2011

Lat lördag....




Lat lördag....har tvättat och bara plockat med mina blommor...en härlig dag! Doften av nytvättad tvätt och pelargonblad kan man leva länge på!

Ha en jättefin lördagkväll allihop!

fredag 16 september 2011

En härlig dag....


Godmorgon! En ny härlig dag...och äntligen fredag igen! Så här har min frukost sett ut hela sommaren, mixad kiwi varvad med Drömyoghurt Citron/Vanilj och mixade nyplockade jordgubbar och hallon från landet...mums....
Dags att hitta på en "höstigare" variant nu när det inte finns så mycket bär kvar...känns som man behöver massor av nyttiga vitaminer inför de kommande mörka årstiderna! Men idag skiner solen från en klarblå himmel och det känns som det kommer att bli en härlig dag - hoppas det!

Lev väl!

onsdag 14 september 2011

Detaljer....




Nu när hösten snart gör sitt antågande så känns det helt rätt att få in lite mer färg här hemma. Jag är ingen "färgsprakande" person utan färgerna som kommer in i mitt hem är mest brunt, smutslila, gammelrosa och andra dova färger...blandat med lite svarta detaljer. Snyggt till allt det ljusa, vita!
Låter kanske inte som den mest upplyftande kombinationen men det är färger som tilltalar mig och som känns mjukt och ombonat här hemma!


Psst...tack för alla goa mail angående E´s härliga hem - jag ska framföra allt till henne!

Ha en fortsatt skön vecka!

tisdag 13 september 2011

Äppel päppel....


Himlens vad med äpplen det är i år...stora röda goda äpplen! Frågan är vad man ska göra med allt...jag har gjort litervis med äppelmos, äppelmust, äppelkräm, äppelmarmelad och massor av äppelpajer...ja allt vad man kan hitta på att göra med äpplen! Hela registret......
Nåja, resten av skörden får nog bli till vackra höstkransar och annat "äppelpynt" - det finns mycket man kan göra med äpplen!

Önskar er alla en fin kväll - själv ska jag ut och plocka äpplen....igen...

Kram!

söndag 11 september 2011

Ett charmigt hem...















Här kommer lite fler bilder från E´s charmiga hem! Här blandas gamla vackra saker och ting och det är trivsamt i varje vrå!
E är otroligt duktig på att få till det lilla extra med saker och ting, det där som man direkt ser men som är så svårt att själv få till hemma....
Tusen tack för en härlig dag och det starka kaffet - den koffeinchocken har inte lagt sig än, hi hi!
Jag har haft lite problem med mitt internet de senaste dagarna, får se om jag kan få det ordnat snart, är det dåligt med inlägg här på bloggen så vet ni!

Kram!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...