Bloggintresserade

lördag 24 september 2011

Friskvård....


Vilket härligt väder vi har haft idag! Dagen har tillbringats i trädgården med vad man kan kalla "friskvård"....krattning, äppelplockning, gräsklippning och storstädning i växthuset...så här sitter jag nu med värkande rygg och det känns som om jag kommer att vakna med en hel del träningsvärk i morgon!
Nåja, det får man stå ut med...nu ska jag kasta mig i soffan med en stoooor skål popcorn - det är jag verkligen värd!







Önskar er alla en mysig lördagkväll!

fredag 23 september 2011

Jag har en söt blogg!


"Du har en söt blogg" - jo jag tackar! Jag har fått en sån fin award...den här gången från den underbara bloggen akissfromthepast.blogspot.com. Jag är såå glad - tusen tack! Nu ska jag skicka den vidare till 15 st andra bloggar som jag ofta besöker, älskar att följa och som jag tycker ni ska kika in till....dom är verkligen väl värda ett besök och har gett mig massor av inspiration! Inte lätt att välja ut 15 st bland alla fina bloggar - men dessa får de bli denna gång! Häng med!


Kika gärna in på dessa fina bloggar - helt underbara!
Ja sen var det 3 frågor till (puh!).....
Min favoritfärg: Alla regnbågens färger (men mest vitt, puderrosa, dovt lila och brunt här hemma!)
Älsklingsmat: ALL vällagad mat av fina råvaror och framförallt tillagad med massor av kärlek - då blir allt gott!
Drömresor: Italien för maten och kulturen, Grekiska övärlden för baden, Engelska landsbygden för den vackra naturen och slotten...och sist men inte minst...Norra Öland för tystheten, himlen och havet!

Det var det! Nu önskar jag er en härlig fredagkväll - det ska jag ha!

Kram!

tisdag 20 september 2011

Rost & höstblommor...



Fortfarande blommar min rosa grusnejlika så fint och alla plättar i luften som har fått vara ute i sommar har blivit enorma...snart ska dom få komma in!
I helgen ska växthuset städas ur och sen blir det en tur till plantskolan för att köpa lite nya höstblommor!
Efter sommarens alla regn så har många av krukorna blivit sådär härligt rostiga så jag funderar på att göra en liten "rostig hörna" i trädgården med många vackra höstblommor...
Har sett så söta små vita cyklamen i affären som jag tror ska få följa med hem också! Härliga höst!
Ha en fin tisdag allihop!

söndag 18 september 2011

Ölands Skördefest....




Helgen den 29 september till den 2 oktober är det den årliga Skördefesten här på ön! Då är det pumpor, nyskördade grönsaker, kroppkakor blandat med massor av roliga aktiviteter som gäller - från norr till söder!
Jag kan verkligen rekommendera ett besök här då....Öland är då som vackrast och jag kan lova er en mycket trivsam, avslappnad och härlig helg på ön!

 Varmt varmt välkomna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...