Bloggintresserade

lördag 1 oktober 2011

Skördefesten del 1....



Igår skulle jag ju ta en tur till östra sidan och se vad Ölands skördefest hade att erbjuda. Första stoppet blev givetvis Gårdby Kafé & Lanthandel.....och där blev jag kvar! Varför stressa runt på vägarna och sitta i bilkö när man i lugn och ro kan ta en fika i denna idyll? Nä, just det! Sötaste M bjöd på kycklingbaguett och en helt underbar smultroncupcake....himmelskt gott!




Så sant så!







Helt underbara tekoppar i brunt....ska nog slå till på några stycken nästa gång!




Får se vad vi hittar på idag...solen strålar från en klarblå himmel och en långpromenad lockar mer än att trängas bland skördeglada människor...ja vi får se...dagen är lång!

Ha det så gott i höstsolen allihop!

fredag 30 september 2011

Mot östra sidan!





Hoppas ni har haft en skön vecka! Igår var det rena rama sommarvärmen här, helt underbart! Nu står jag i startgroparna för att ge mig ut på Skördefesten, blir en tur på östra sidan av ön idag....det lär bli med all säkerhet en hel del köer och bilar så bäst att styrka sig med massor av kaffe och något gott innan man åker!


Ha en fin fredag nu!

onsdag 28 september 2011

Rivstart på veckan....


Rivstart på den här veckan var nog lindrigt sagt....först gick kylskåpet sönder, mitt internet fungerar lite när det själv vill och nu har till min stora fasa min kamera gått sönder också -  elände!!! Ibland går det troll i precis allt som kan gå sönder banne mig...det blir till att skicka kameran fort som attan till Nikon och hoppas dom har snabb service, tur nog får jag låna en kamera under tiden! Puh, och än är inte veckan över, bävar för att något mer ska gå sönder...bilen? diskmaskinen? tv´n? Näe, nog om detta nu, det mesta går ju att laga, man får tänka positivt!
Igår kväll var jag på en otroligt intressant och lärorik föreläsning med fotografen Peter Claesson, han är en fantastiskt inspirerande och duktig fotograf. Nu är man full av idéer och goda tips för ett bättre fotograferande! Kan behövas - med eller utan kamera!

Ha det så gott!

måndag 26 september 2011

Måndag igen....


Ja så var måndag igen....jag som trodde jag skulle få en lugn och fin vecka men tji fick jag - här var det rivstart direkt!
Tillråga på allt har kylskåpet gått sönder vilket ställer till en hel del problem...man kan inte fatta hur mycket man har i kylskåpet förrän man har plockat ur och tömt det och hela köket är nu belamrat med allt från mjölkpaket till diverse konstiga inläggningar! Nu gäller det att leta fram alla kylväskor man har och ev knacka på hos grannen och höra om dom har några över från sommarens alla strandbesök!
Måndag och trasigt kylskåp känns inte som den bästa starten på veckan...suck!

Hoppas ni andra har haft en bra måndag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...