söndag 6 november 2011

Magiskt vackert....


Söndag...disigt och grått...segade mig ut efter frukost för att ta hand om ekens alla löv men hamnade (som vanligt) i växthuset. Här blir man alltid på gott humör bland krukor och blommor! Mina vita pelargoner blommar fantastiskt fortfarande och vill inte gå i vintervila, fikonträdet har massor av frukt... en ny julros är inköpt och en ensam hyacint fyller hela växthuset med ljuuuvlig doft...här är härligt att vara!

Sent på eftermiddagen tittade solen fram bland allt dis...magiskt vackert i mina ögon!

Kram på er!

lördag 5 november 2011

Allhelgona....


Allhelgona...idag tänder jag många ljus för alla som inte finns med oss längre...saknaden är stor efter många, men livet har, trots allt, en tendens att alltid, alltid gå vidare.
Aldrig är väl en kyrkogård så vacker som ikväll, det är ljus överallt och det finns en tanke, känsla och saknad bakom varje ljus......

Önskar er alla en lugn och rofylld lördagkväll!

fredag 4 november 2011

Ljummet vatten och panodil...


Hoppas ni har haft en bra dag...själv har jag suttit halva dagen i tandläkarstolen! En visdomstand som krånglat länge skulle ut, visdomstanden ploppade ut både snabbt och enkelt, bara det att den tog med sig halva tanden bredvid! Det var visst inte så enkelt att fixa till en ny halv tand när den bredvid var utdragen...ja där fick jag sitta och gapa några timmar! Och nu sitter jag här - bedövad, bedrövad och har hemskans ont i käkarna av allt gapande! Så istället för att äta och dricka något gott i kväll så får det bli ljummet vatten och panodil, jippie!

Önskar er en härlig fredagkväll med mycket mat och mys!
(Tänk inte på mig inte...som är både tandlös och hungrig!!!)

torsdag 3 november 2011

Recycling på ännu högre nivå!Dessa underbara hängare hittade jag i veckan hos Lillemor på Blomsterhörnan - visst är dom fina! Hon gör dom alldeles själv av gamla brädor och gamla bestick, recycling på hög nivå igen! Man kan efter eget önskemål välja färg och längd på hängaren...
Nystanen i härliga höstfärger är jag också helt såld på - ljuuuuvliga!
Lillmor och hennes hängare (och en massa annat fint i blomsterväg) hittar du denna helg (fredag-söndag) i Gälby, norr om Löttorp där det är mässa hemma hos I & I (som också har en massa snygga saker!)
Så om du ska till norra Öland i helgen så rekommenderar jag varmt ett besök där....
onsdag 2 november 2011

Recycling på hög nivå!
Har länge letat efter en stor gammal blomsterfakir...dom är verkligen inte lätta att hitta! Men eftersom jag är av den naturen att "man tager vad man haver" så kom jag på att nere i källaren hade jag en gammal rostig grej som förr användes till att karda ull med...så medans jag fortsätter mitt letande efter en riktig blomsterfakir så får denna skapelse fungera som korthållare för mina gamla släktporträtt! Recycling på hög nivå!

Ha en fin kväll allihop!

Psst...imorgon ska jag visa er några helt underbara saker som finns att beställa här!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...