Bloggintresserade

lördag 12 november 2011


Hoppas ni har haft en härlig lördag!
Nu ska jag se en bra långfilm och dyka ner i stora godisskålen...

Stor kram på er!

fredag 11 november 2011

It´s bedtime!


Här kommer lite bilder från mitt "nya" gamla sovrum...jag har målat om väggar och tak men golvet fick vara, inte lätt att baxa ut en dubbelsäng genom dörrhålet bara för att måla golvet vitt! Näe, någon måtta får det vara...och förresten gillar jag mitt gamla trägolv så mycket så det får hänga med några år till.
Förut var ju väggarna ljust isblå, burr, så nu känns sovrummet mer harmoniskt och i en färgskala som passar resten av huset. Ja så här ser det ut idag, men nästa vecka har jag säkert donat och flyttat runt en massa saker så det ser helt annorlunda ut!
Gardiner är ju inte riktigt min grej, även om jag tycker det känns ombonat och mysigt så föredrar jag att få in ljus, så tillsvidare får bara min gammelmors gamla brudslöja hänga i fönstret!









Ha nu en riktigt mysig och härlig fredagkväll!

torsdag 10 november 2011

In i dimman...



Vilken dimma det var i morse! När jag hämtade morgontidningen så var det som att gå i mjölk och att hitta postlådan var rena detektivjobbet...
Stötte i dimman på min granne som också irrade runt efter sin tidning, han måste trott han såg en vålnad så här på morgonkvisten när jag med min stora vita morgonrock och luvan uppdragen skred fram ur dimman - tyckte han såg lite skärrad ut! Ha ha...
Japp, nu hoppas jag dimman lättar så jag kan ta mig över till Kalmar - det vankas födelsedagsfika hos kära K och det kan man ju inte missa för hon är helt fenomenal på att baka en massa gott! Så nu måste jag skynda mig - 100 sorters bakverk väntar! En toppendag med andra ord......

Kram!

Psst...nu är jag äntligen efter många om och men färdig med sovrummet...visar er lite imorgon!

tisdag 8 november 2011

Favoriter....


Jag älskar parfymer! I mitt badrumsskåp finns inga tunga parfymer utan de ska helst lukta fräscht och nyduschat, precis som alla parfymer från CLEAN gör! Min favorit är utan tvekan CLEAN Shower Fresh...mmm...återkommer alltid till den!
Måste även visa en annan favorit, en helt underbart sjal som en viss M i Gårdby förärade mig med - bara så där en vanlig dag -  gissa om jag blev glad och om jag gillar den! Tusen varma kramar och tack tack tack M....
Sjalen är från märket CULTURE, dom har massor av snygga kläder till bra priser och du kan bl a annat hitta dom här - på mitt favoritställe nr 1! 




Ha en fin kväll allihop!

söndag 6 november 2011

Magiskt vackert....


Söndag...disigt och grått...segade mig ut efter frukost för att ta hand om ekens alla löv men hamnade (som vanligt) i växthuset. Här blir man alltid på gott humör bland krukor och blommor! Mina vita pelargoner blommar fantastiskt fortfarande och vill inte gå i vintervila, fikonträdet har massor av frukt... en ny julros är inköpt och en ensam hyacint fyller hela växthuset med ljuuuvlig doft...här är härligt att vara!





Sent på eftermiddagen tittade solen fram bland allt dis...magiskt vackert i mina ögon!

Kram på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...