Bloggintresserade

lördag 19 november 2011

Hallonglass och söta mail....


Så var det lördag igen...en god middag är avklarad och nu vill jag bara ta det lugnt. Ett gäng nya tidningar och lite god hallonglass blir kvällsnöjet...inte dumt alls!
Sen vill jag passa på att hälsa alla nya läsare/följare på min blogg välkomna - otroligt roligt och tack för alla söta mail ni skriver, ja jag blir så himlens glad och ni värmer verkligen mitt hjärta ska ni veta!
(Ja en stor stor kram till alla er "gamla" läsare också, det är så skönt att veta att ni finns därute!)

Önskar er alla en supermysig lördagkväll!

fredag 18 november 2011

Sand mellan tårna....


När det ser ut så här när man vaknar, när hela ön ligger inbäddat i ett grått och trist novemberdis då längtar jag till en annan ö...nämligen Kreta! Så idag bjuder jag på lite solvarma bilder och hoppas ni kan känna sanden mellan tårna....








Nu ska ni ha en riktigt mysig fredag allihop!

onsdag 16 november 2011

Äppel päppel....



Ett äpple om dagen håller doktorn borta säger man ju...men jag tycker det är bättre att ta flera äpplen och göra en äppelpaj istället! Det håller nog doktorn borta det också!
Äppelpaj hör verkligen hösten till och det är ju så himla gott...bara doften i köket när man gräddar pajen kan göra en salig!
Här kommer ett recept på min mormors goda äppelpaj som jag ofta gör...ät & njut!



God fika på er!

måndag 14 november 2011

Hustomte på julklappslistan....


Hjälp! 1:a advent om snart 2 veckor! Samma visa varje år, när julen är över packas allt ner i lådor och ställs längst in i vår lilla men lååånga garderob som på gammalt manér `a la 1920-tal är på långsidorna i huset vilket resulterar i en ståhöjd på ca 1 meter i garderoben - allt annat än praktiskt! Vet inte hur många gånger per år man plockar ut allt för att man ska ha något längst in där i mörkret...och sen in med allt igen och garderoben är mer än välfylld så det tar sin modig tid!
Ja nu står ju då alla ljusstakar och adventspynt långt därinne och det är nog hög tid att börja plocka ut allt igen om jag ska få fram dom till advent...suck!
Jag tror jag ska hyra mig en liten hustomte som kan hålla ordning och reda på allt därinne. Perfekt att bara knacka på garderobsdörren och sen önska vad man vill ha fram ur gömmorna och vips har han i liten röd luva fixat det! Kan man önska sig en liten hustomte i lite för tidig julklapp? Tror jag ska testa det.....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...