Bloggintresserade

fredag 25 november 2011

Ingen julhysteri här inte!


Fredag igen! Vart tog den här arbetsveckan vägen? Ja hela november bara susade förbi...tack och lov får jag väl säga! Trist månad...
Nu väntar julemånaden med allt vad det innebär, jag älskar julen men inte all hysteri runt den! Det ska jagas julklappar...man ska pynta, baka, städa och allt ska vara så tipp topp till julafton och sen är allt bara....över!
Näe, jag tänker ta det lugnt denna månad och äta massor av skumtomtar, och visst ska jag pynta (bara för att det är så kul!) och baka (bara för att det är så gott!) men jag ska framförallt bara ta det lugnt...inte stressa...jul blir det i alla fall! Jag lovar!





 Önskar er alla en härlig helg!

onsdag 23 november 2011

Min absoluta favorit!


Det gråa och trista diset ligger fortfarande som ett tjockt täcke över ön...man får ju ingen större "julfeeling" inför 1:a advent.
Men det är lååångt kvar till jul och tills dess har nog en och annan snöflinga hunnit landa!
En hel del hyacinter har jag dock redan hunnit inhandla....min absoluta favoritblomma! De är ju så billiga så kan man verkligen frossa i dessa skönheter nu - både inne och ute.
Oj, klockan är mycket, dags att göra lite nytta!

Ha en bra dag allihopa!

måndag 21 november 2011

Honung & apelsiner....


Måndagen är avklarad...nya friska tag och nya utmaningar! Halva familjen ligger däckade i förkylning så nu gäller det att inta enorma mängder honung och apelsiner och tänka positivt...har inte tid med en förkylning just nu, men det är väl just då man blir sjuk!
Nåja, idag bjuder jag på lite bilder från mitt senaste besök hos Gårdby Kafé & Lanthandel! Håll till godo - titta och njut!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...