onsdag 7 december 2011

Lilla julafton......Tänk vad kul det är att hämta posten och inte bara hitta en massa bruna kuvert och dystra räkningar utan två paket istället!
Ett paket med min favorittidning At Home Brocante...en alldeles alldeles underbar tidning som min bästa I från Holland skickat till mig, så det var bara att slänga på kaffet och sätta sig och njuta!
Sen fick jag det sötaste paket av Eefie som har bloggen Eefiesday...ett paket med underbart juliga saker och ej att förglömma....jättegod choklad! Men den kom ej med på bild för den blev uppäten väldigt snabbt medan jag läste tidningen ovan!
Så jag har redan haft min lilla julafton med både paket och fina saker, jag är så glad!
Ni förgyllde verkligen min morgon med allt fint...tusen tusen tack!måndag 5 december 2011

Jul i Gårdby....


Idag blev det en sväng till Gårdby Kafé & Lanthandel....kände att jag behövde lite julinspiration och julklappstips och det fick jag med råge här! Häng med så kikar vi runt lite bland allt fint....
Pssst...extra julöppet är det torsdagen den 15 december och tisdagen den 20 december till kl. 20.00! Har redan sett ut en julklapp till mig själv som kommer att bli såååå fin här hemma...något som verkligen lyser upp tillvaron! Näe, nu är det dags att krypa till kojs och hoppas på en god natts sömn - behöver det känns det som....kram på er!

lördag 3 december 2011

Mysig lördagkväll....


Kikar bara in lite snabbt och önskar er alla en riktigt mysig & skön lördagkväll!

fredag 2 december 2011

Nu tar vi helg!Så var denna vecka gjord och en ny månad har det blivit också...tiden går verkligen fort!
Jaha dags att summera denna vecka då...både roliga och tråkiga saker har hänt, jag har haft glada men även ledsna stunder, det har varit soliga dagar och riktigt gråtrista dagar, jag har latat mig och nästan stressat livet ur mig....ja precis som en helt vanlig vecka ska vara!

Näe, nu tar vi väl helg - STOR KRAM på er!

Pssst....som ni ser så är det fortfarande tomt under flikarna ovan men jag har inte hunnit skriva något där än...det kommer...Rom byggdes inte heller på en dag!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...