Bloggintresserade

lördag 17 december 2011

Här trivs jag....


Idag har jag inte gjort många knop...skönt att ibland bara hasa runt i morgonrocken hela dagen, ta dagen som den kommer och hoppas på att ingen ringer på dörrklockan!
Ute har det snöblaskat och blåst råkalla vindar så inte ens katten ville gå ut...säger en hel del varför man stannat inne i morgonrocken!
Jag har varit lite dålig på att visa bilder från här hemma men idag blir det lite nya bilder från vardagsrummet...här tillbringas mycket tid och här trivs jag!





En riktig myskväll på er!

fredag 16 december 2011

Mina älskade nissar....


Idag har jag hunnit få till lite "julfeeling" här hemma....mina älskade Maileg-nissar som jag släpade genom hela Köpenhamn förra julen har fått sin plats på den gamla trädgårdssoffan och mina madonnor får väl stå för den sakrala biten i jul.....
Nu fattas bara en liten gran, så den får jag väl ut och hugga i morgon - sen får julen komma när den vill....jag är redo!








En härlig fredagkväll önskar jag er!

torsdag 15 december 2011

Mörkt inne...mörkt ute....


Idag öser regnet ner...det mörkt inne och mörkt ute...grått, disigt och trist...bäst att blunda och stoppa ner näsan i en hyacint och känna doften av jul, tända lite ljus, drömma om vit pudersnö, rödmagade domherrar och en och annan tomtenisse!
10 dagar kvar till självaste julafton och 17 dagar kvar till ett nytt spännande och förhoppningsvis roligt år...härligt!

Kram på er och ha en bra dag!

tisdag 13 december 2011

Goder Morgon!

(Bild: Wikipedia)
Goder morgon! I morse var jag uppe i arla morgonstund, gjorde mig en kopp varm choklad och kröp upp i soffhörnet med täcket runt mig och tittade på luciamorgon....åh så vackert!
Alla ljus, lucia med alla sina tärnor och stämningsfulla julsånger......
Nu är jag verkligen redo att ta tag i dagen...fylld med varm choklad och ett leende på läpparna!


Den gamla luciakronan i bleckplåt har dagen till ära klätts i buxbom, ljusen är tända och jag önskar er alla en jättefin luciadag!

söndag 11 december 2011

Så var det 3:e advent....


Söndag igen och 3:e advent! Man får ju verkligen ingen större julkänsla i detta grådisiga trista väder....
Igår "pyntade" jag lite ute på verandan, mina gamla skridskor åkte fram, lite äpplen och kottar...några hyacinter och vips känns det lite mer juligt ute, nu fattas bara lite snö också! Känns som om det kommer att bli en grön jul i år....eller vad tror ni?
Hoppas ni har haft en riktigt skön helg med många goda pepparkakor och varm glögg!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...