Bloggintresserade

lördag 24 december 2011

GOD JUL!

(Bild: Graphics Fairy)
En riktigt GOD JUL önskar jag er alla!

fredag 23 december 2011

Dan före dopparedagen....


Jaha kära vänner...dan före dopparedagen! Köttbullarna är klara, julgodiset är köpt och min lilla gran är pyntad så nu är det bara att vänta på tomten! Ja om han hittar hit i dimman och diset som ligger som ett lock över ön...man får ju ingen större julstämning!
Så här ser min lilla julhörna ut i år, det här möts man av när man kommer hem till mig! Resten av huset är inte så juligt, tycker bäst om att pynta med enkla kvistar och blommor där...i all enkelhet...
Nu ska jag ta mig till fastlandet och ta en fika med en gammal vän som jag inte träffat på år och dag! Det brukar bli många och roliga möten under julen....
Ha en fin dag nu så hörs vi snart!

 






torsdag 22 december 2011

Energi och positiva tankar!


En sann lyx är att klä på sig massor av varma kläder och ta en lång promenad på stranden...härligt att göra en ljummen kväll i juni men lika underbart en isande kall och solig decemberdag!
Man går där ensam med tankar och funderingar...stillheten...tystheten...doften av hav och tång...man kommer hem med massor av energi och positiva tankar!
Om några månader är stranden full av solbadande turister som man får kryssa fram mellan, doften av sololja och grill os ligger tät....ja då är det inte lika fridfullt att gå här, men det har väl sin tjusning det också...kanske...men jag föredrar nog en dag i december ändå!



tisdag 20 december 2011

Livet är för kort...


Livet är för kort att slarvas bort.
Älska de människor som behandlar dig väl.
Glöm eller välj bort de som inte gör det.
Tro på att det finns en orsak till allt som sker....
Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna.
Om det ändrar ditt liv, så låt det ske!
Ingen har sagt att livet ska var lätt!

Lite tänkvärda ord att ta med sig så här en gråkall decemberdag....

....och en stor varm kram till er alla!

söndag 18 december 2011

Ett juldoftande hem....


Julpynt i all ära men vad vore julen utan alla de härliga dofterna? Nybakade saffransbullar, apelsiner med kryddnejlikor, glögg, hyacinter, nyhuggen gran...allt i en julig väldoftande salig blandning!
Ett litet tips om man snabbt vill ha ett juldoftande hem är att lägga kanelstänger, några (eller många) nypor kardemumma och ett gäng kryddnejlikor i en kastrull med lite vatten och sen koka upp...den mest ljuuuvliga juliga doft sprider sig sen i hela huset!
Näe nu är det dags att sova, gäsp, har en lång dag framför mig i morgon....

Kram på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...