fredag 6 januari 2012

Jag bor i ett kråkslott!


Solen strålade från en klarblå himmel när jag vaknade i morse....kan det bli härligare?! Det var ju sååå längesen man såg den!
Glatt visslande började jag plocka bort julen och insåg med förfasad min att jag bor i ett kråkslott! De mörka solfattiga dagarna har gjort att man inte sett allt damm och spindelnät (sover inte spindlar vintertid?? det trodde jag!)
Mitt visslande slutade kvickt och jag insåg att det var bara att ta tag i dammtrasan och ta en intensiv städdag! Ett under att man inte fått en allergichock här hemma!
Nåja, nu är det rent och fint och jag kan med gott samvete slänga mig i soffan och hoppas på att solen skiner i morgon också...det enda som bekymrar mig är VAR alla de där spindlarna håller hus här hemma!

 
Den här damen vet verkligen hur man tar dagen! Medan jag for runt med dammvippan i högsta hugg tittade hon förstrött på mig med ena ögat öppet och fortsatte sen sova i sin alldeles egna "delux säng"! Katt ska jag bli i mitt nästa liv - så det så!

Önskar er alla en fin fredagkväll!

Längtar.....
Den här veckan har bara försvunnit...skönt att det är en ledig dag imorgon, trettondag jul. Då ska julen väck, granen ut och pyntet ner i lådor igen, nu är jag redigt trött på den!
Längtar efter vita fräscha blommor, pastelliga ljusa färger och ett nystädat väldoftande hem, kan man beställa det och få det på hemleverans tro?
De långa mörka dagarna tar på orken och man känner sig verkligen trött och håglös...nu längtar jag mer än någonsin efter våren!

Varm kram på er!

tisdag 3 januari 2012

Vilken dag!


Vissa dagar ska man inte gå upp ur sängen! Så är det bara!
Klockan ringde inte när den skulle och jag försov mig rejält...kikade in i ett tämligen tomt kylskåp för att jag inte hann handla igår och jag fungerar absolut inte utan frukost!
Stressade in till stan för att fixa lite saker. Missade ett möte för att jag inte hann kolla upp adressen rätt, fick boka om, missade nästan det också och hann inte med någon lunch...
Kom hem tämligen slut, stressad och väldigt hungrig...för att då komma på att jag måste ju handla också! Kan se mig själv i affären körandes med kundvagnen i 190 knyck med lågt blodsocker och arg som en bålgeting...inte bra alls!
Summan av kardemumman är att man bör vakna på rätt sida, se till att alltid ha frukost hemma, hålla koll på adresser och handla kvällen innan och ja, se till att batterierna i väckarklockan funkar!
Nu ska jag kasta mig i soffan och inte göra ett handtag mer idag - puh!

Stor kram & lev lugnt!

söndag 1 januari 2012

Ett nytt år har nu börjat........och jag tänker fylla det nya året med både roliga och spännande saker! Har massor av idéer som jag vill förverkliga och jag lämnar nu ett jobbigt år bakom mig och ser framåt, bara framåt!
Några nyårslöften avger jag inte, kan ändå inte hålla dom mer än till februari, ja ni vet...sluta äta godis, träna mer osv osv.
Det finns viktigare saker att följa...som att vara ödmjuk, lyssna, ge en kram, alltid finnas till för nära och kära, gå på sin magkänsla och alltid följa sitt hjärta - alltid!

Önskar er alla en härlig start på det nya året!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...