Bloggintresserade

lördag 21 januari 2012



Önskar er alla en jättefin lördagkväll!

fredag 20 januari 2012

Fina bloggtips!



Har precis suttit och kikat runt bland en massa underbara bloggar...tänk vad många det finns där ute som har sååå fantastiskt vackra hem, härliga trädgårdar och som delar med sig av sina idéer och tankar! Otroligt!
Här är några bloggar som ger mig massor av inspiration....


Kika gärna in på dom och ja sen finns det ju säkert 100 till som jag tycker är helt underbara...men dom tar vi en annan gång! Nu väntar middagsmat och sen är soffhörnet bokat av mig, är mer än lovligt trött...gäsp!

Ha en mysig fredagkväll allihop!

torsdag 19 januari 2012

Formex!



Ska ni till Formexmässan? Då måste ni göra ett stopp i Lotta & Mary`s monter! Här hittar ni Lotta som gör vacker öländsk keramik i underbara karamelliga färger - riktigt ögongodis!
Näe, nu är det dags att göra lite nytta så jag har råd att köpa kopparna på bilden ovan, dom har jag spanat in länge nu!

Ha en bra dag allihop!


måndag 16 januari 2012

Härlig och positiv uppmärksamhet!


Det där med att få härlig och positiv uppmärksamhet är ju alltid roligt och den HÄR fina bloggens lördagsinlägg gjorde mig så otroligt glad!
Ja jag lovar att ni ska få hänga med till många av mina smultronställen här på ön i vår, när Öland visar sig från sin bästa sida och är som allra allra vackrast!
Bilderna idag är från mitt växthus som jag bara längtar efter att få sätta igång i...än är det väl lite för tidigt men nya fröer är beställda och i blomaffären såg jag till min stora lycka pärlhyacinter!
Som sagt.....längtar!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...