Bloggintresserade

lördag 25 februari 2012

Ordning & reda...


Dagen har tillbringats sittande vid datorn - inte ett dugg kul när solen skiner och det är flera efterlängtade plusgrader ute, men men...
Jag tycker om när det är ordning & reda runt mig men att ha ordning i datorn har jag missat helt (eller rättare sagt...jag tycker det är döötråkigt att organisera i mappar och filer)
Men efter att igår suttit och letat i över 3 timmar efter en bild som jag visste fanns "någonstans" och som jag var tvungen att hitta, så bestämde jag mig för att lördagen får jag avsätta till att få ordning på allt en gång för alla och med en hårdisk som signalerar "överfull" så var det inte en minut för sent!
Så, nu har jag en riktigt bra ordning bland alla mappar och bilder och med hundratals kastade bilder så verkar hårddisken riktigt nöjd den med!
Nu väntar en sen god middag och sen senare givetvis Melodifestival igen, detta spektakel kan man ju bara inte missa...ha nu en mysig lördagkväll allihop!


fredag 24 februari 2012

Mysig fredagkväll!


Kikar bara in lite snabbt och önskar er alla en riktigt mysig och skön fredagkväll! I morgon ska jag ta en lååång sovmorgon och en lååång sen frukost - så himla skönt...

Kram!

torsdag 23 februari 2012

Vår i luften!



Hittade små snödroppar utanför växthuset igår, solen strålar, takdropp och på morgonen hör man lite fågelkvitter...kan det bli härligare?
Vintern tycks ha släppt greppet och det känns som vår i luften! Nu vill jag lägga alla tjocka vinterkläder i en stor säck och gömma den, är så trött på alla vantar, mössor och bylsiga vinterjackor som ockuperar hela hallen!
Idag ska jag fota en ny liten sötnos som är 2 månader gammal, ska bli jättekul, lika spännande varje gång...sen måste jag ta en tur och se om jag kan fynda något på bokrean också, behöver lite nytt att läsa.
Näe, nu är det dags att sätta fart om jag ska hinna!

Ha en helt underbar dag allihopa!

måndag 20 februari 2012

Kan man ha för många?



Kan man ha för många vackra täcken? Tror inte det...
Här hemma används de flitigt både sommar som vinter, inne runt axlarna kyliga höst och vinterkvällar och på sommaren får de vara ute i trädgårdsmöblerna, sköna att sitta på eller kura in sig i när mörkret faller!
Så jakten på vackra täcken fortsätter...man kan absolut inte ha för många enligt mig!

Ha en mysig måndagkväll!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...