Bloggintresserade

fredag 2 mars 2012

En stilla stund...


Varje dag försöker jag ha en stilla stund, en stund när jag bara "är" med eller utan tankar, när jag känner efter vad jag vill och om jag är på "rätt" stig eller om jag håller på att gå helt vilse, vilket jag ofta gör! Man har så många måsten, andras krav, egna krav och mitt i allt detta ska man känna viljan, glädjen och lusten att ta sig mot sina egna mål i livet....inte lätt!
Denna lilla stilla stund är helig för mig, ibland är den 5 minuter, ibland är den 2 timmar...
Så mina vänner, ha en stilla stund varje dag, gå på din magkänsla och följ din stig och ditt hjärta...
Livet är verkligen inte det enklaste, vissa har alltid tur, vissa har alltid otur, ibland är livet en enda lång uppförsbacke och ibland så går det glatt utför - så är det!
Men att unna sig en liten stund för sig själv, varje dag, är som att ge den varmaste av alla varma kramar - och den är till dig själv!


onsdag 29 februari 2012

Vårnytt i Gårdby!


Dimman har lättat och det ser ut att bli en strålande dag! Igår stod mätaren på +10 grader och vinterjackan får nu åka in i garderoben för denna gång...äntligen!
Idag får ni hänga med på en tur till Gårdby Kafé & Lanthandel.
Tog lite bilder när jag var där sist och som vanligt finns där massor av vårnyheter både till garderoben och hemmet som man vill ha - titta och njut!











måndag 27 februari 2012

Gott för själen...



I helgen bakade jag denna djävulskt goda kaka, som heter just Devil´s chocolate cake...
Detta är en riktigt mastig kaka, packad med choklad och fyllig kräm både i och utanpå. Ingen kaka som jag tror Viktväktarna rekommenderar men ack så god och lyxig!
Receptet är från boken Två systrars söta av Lisa Eisenman & Monica Eisenman, där finns det massor av recept på fantastiskt goda saker...kanske inte så bra för midjemåttet men ack så gott för själen...


Ha en fin måndag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...