Bloggintresserade

fredag 16 mars 2012

Ljust, fräscht & Converse...


I helgen ska hela min garderob tvättas och vädras...längst in hänger just nu det ljusa, det våriga, det somriga! Jag ska med sann glädje packa ner de dystra vinterkläderna och förpassa dom lääängst in i garderoben - ja snart åker väl dom fram igen (noga räknat om ett halvår) men nu vill jag ha VÅR i garderoben!
Ljust, fräscht & Converse - sen är man redo! Vad ska ni göra i helgen?

En varm fredagskram till er alla!

torsdag 15 mars 2012

På dagens schema...


Härligt! Torsdag! Stormsteg mot helgen...jag har redan glömt fönterputsen och dammvippan som jag yrade om i förra inlägget och med en muskelsträckning i nacken och axeln så tänker jag då rakt inte förvärra min skada med storstädning (bra att skylla på!)
Vad står på dagens schema då? Jag ska besöka några kunder, fota blommor, se till att slutföra jobbet med en broschyr och ta tag i pappershögarna - sen är väl klockan så mycket så att det väl dags för ryggläge och några timmars välbehövlig sömn...

Ha en fin & glad dag!

Psst...jag får så många roliga, underbara mail och många undrar "vem är du, egentligen?"
Ja jag vet att bloggen är lite anonym...min blogg började mest som en enkel fotoblogg men har med tiden ändrat sig lite även om bilderna är det viktiga för mig. Så, mina vänner, jag lovar att ni ska få veta lite mer om mig snart! Promise!

tisdag 13 mars 2012

...när man kan göra så mycket annat roligt!


I morse när jag åt frukost och funderade över livet och den kommande dagen så "råkade" jag titta ut genom köksfönstret och med en viss förvirring konstatera att det nyss var sol ute när jag hämtade morgontidningen och nu var det dimma och mulet...eller? Näe det kan ju inte vara så att fönstren behöver en rejäl putsning så att man ser vårsolen? Jo...så är det!
Fönsterputsning står verkligen inte högst upp på min favoritsyssla och med många spröjsade gamla fönster i huset så gör man inte detta på en kafferast om jag säger så - fast det är ju förstås väldans kul att kunna se vårsolen skina utanför!
Enda nackdelen med nyputsade fönster är att man helt plötsligt ser alla stora dammråttor på golven och annat som varit dolt i det bleka vinterljuset - ja aldrig är man nöjd och jag ser hela kommande helg försvinna med fönsterputs i ena handen och dammvippan i andra...fy så trist när man kan göra så mycket annat roligt!



Hoppas ni har sol utanför era fönster!

söndag 11 mars 2012

Här var det vår!


Som vanligt har helgen bara svischat förbi, redan söndagkväll igen!
Det har varit en helt ljuvligt skön dag idag, strålande sol, många plusgrader och för första gången i år har kaffet intagits ute på verandan till fågelkvitter och ute på ängen hörde jag lärkan så nu, kära vänner, är det utan tvekan vår! Så det så!

Ha en fin kväll...

Psst...en liten hälsning till sötaste Jenny som gör London osäkert nu i 2 månader, vi saknar dig massor (speciellt han med skostorlek 44) och jag hoppas du shoppar hejdlöst på Harrod´s, äter underbart gott och har kul! Sköt om dig nu, vi syns snart...kram!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...