Bloggintresserade

fredag 23 mars 2012

Enkelt och alldeles underbart...


Jag älskar annorlunda, drömlika buketter...och är det någon som kan detta så är det Lillemor på Blomsterhörnan i Färjestaden.
Här hittar man alltid buketter och blomsterdekorationer med känsla...enkelt och alldeles underbart!
Jag föll pladask för denna bukett med björkris, fårull, vackra band och en enda ros...buketten kan jag ha hur länge som helst, det är bara att byta ut rosen när den vissnar mot något annat...
Näe, nu tar vi väl helg och hoppas på att solen skiner imorgon också - jag håller tummarna!

Ha nu en riktigt mysig fredagkväll!




onsdag 21 mars 2012

Här ska sovas!



Den här veckan har hittills verkligen varit fulltecknad och det har blivit dåligt med inlägg här på bloggen, nu är klockan 22.25 och det är tredje kvällen som jag kommer hem den här tiden...
Det har varit kurser, jobb, möten och en mingelkväll så nu är jag redigt...TRÖTT! Katten sitter och blänger surt på mig och vill gå och lägga sig också, så sov gott allihop - för det ska jag göra!

söndag 18 mars 2012

Ljust & Fräscht!


Har sträckläst den här boken idag, Ljust & Fräscht av Fredrik Lindström och Henrik Schyffert (två av mina favoriter)...jag har aldrig läst så många träffsäkra iakttagelser om vår nutida vita inredning - som jag har skrattat!
Ja jag läste boken med ett leende på läpparna och ett visst igenkännande, läs den, jag rekommenderar den varmt! Otroligt rolig och man får sig en och annan tankeställare...och den innehåller en hel del snygga bilder också!
Hoppas ni alla har haft en skön helg, nu tar vi nya tag och hoppas på en härlig vecka!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...