Bloggintresserade

lördag 16 juni 2012

En rofylld lördagkväll...


Vill bara önskar er alla en skön och rofylld lördagkväll! Nu ska jag gå ut en stund och njuta av allt som blommar i trädgården...

Kram!


fredag 15 juni 2012

Champagne, glädjetjut och tårar...


Student 2012! Vita klänningar, svarta kostymer, champagne, ballonger, björkar, stolta föräldrar och släktingar med omsorgsfullt gjorda studentplakat och ett gäng förväntansfulla och glada studenter...med andra ord en helt otroligt rolig dag!
I år var det sötaste Jennys tur och jag önskar henne all lycka och välgång i livet...med lite tur, lite champagne och en massa skinn på näsan så kan det inte gå fel! Go girl! Du är bara bäst!





onsdag 13 juni 2012

Dagens lunch!


Idag har det varit en sån där härlig sommardag! Varmt, soligt och alldeles stilla ute, vad är väl då bättre än att unna sig en god lunch ute på verandan.
Idag blev det stekt kalmarflundra, färsk nypotatis (öländska givetvis), lite citron och kall god dillsås - mums! Man måste njuta lite mellan varven också, nog så viktigt...
På tal om njutning så måste jag köpa mig en ny hängmatta, det blir ju ingen sommar utan en hängmatta! Det är verkligen balsam för själen att ligga där en stund varje dag, titta på molnen, samla tankarna och slumra till en liten stund - det är livet det!



tisdag 12 juni 2012

På väg hem...


Ja då var man på väg hem till Öland igen...det har varit några härliga dagar och jag har verkligen fått mycket gjort! Eventuellt ska jag upp hit nästa vecka igen på lite jobb...vi får se...
Men först väntar ett roligt studentfirande på torsdag! Ska bli jättekul att se alla glada och finklädda studenter och jag hoppas på ett och annat fint foto!
Näe nu är det dags att inta den medhavda baguetten och sen fortsätta redigera lite bilder - perfekt att göra när man har så mycket dötid på bussen...

Varm kram till er alla!

söndag 10 juni 2012

Flytande sommarlyx!


En liten hälsning från mig och ett vackert Roslagen...
Kolla in dessa flytande sjöbodar med egen båtplats - vill ha! Denna lilla sommaridyll på vatten skulle passa mig som handen i handsken och närmare än så här till morgondoppet kan man ju inte ha...och att sen kunna sitta med en god drink på altandäcket och se solen gå ner, ja det måste vara ren och pur sommarlyx!





Ha en riktigt fin söndagkväll!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...