Bloggintresserade

lördag 28 juli 2012

Himmelsberga - min idyll!


Himmelsberga, denna idyll på Öland! Har inte hunnit hit i sommar men givetvis blir det ett besök innan dom stänger...här kan jag gå och bara njuta i timmar, drömma, känna tidens vingslag och sen ta en god fika under de stora gröna kastanjeträden.
Här står klockorna still och det är en rofylld och historisk miljö...allt ser ut som om man bara släppt allt och gått ut en liten stund...anno 1741...





Gammaldags rosor...



Gamla träskor...




Och alla dessa underbara gamla speglar...dimmiga och oskarpa som gör underverk med en själv när man tittar i dom! Aldrig har man väl varit så rynkfri och underskön som när man ser sig själv i en spegel från 1741...bara det!


Varm kram från mig!

fredag 27 juli 2012

Inget fungerar och härliga sommardagar!


Åhh, inget fungerar vare sig med mail eller bilder i kväll (ja, så är livet på landet!)...sååå irriterande!
Så idag bjuder jag på en gammal bild och önskar er bara lite snabbt en riktigt skön fredagkväll! Hoppas ni mår fint och hoppas ni har härliga, härliga sommardagar!

Varm och solig kram!

tisdag 24 juli 2012

En fantastisk sommardag!


Solen strålar från en klarblå himmel och temparaturen ska klättra upp till ca 27 grader, med andra ord kommer det att bli en fantastisk sommardag! Själv ska jag jobba, så istället för att packa ner solkräm och badlakan så packar jag ner kameran och drar på uppdrag...

Ha en solig och fin dag - sköt om er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...