tisdag 7 augusti 2012

...det märks!


De flesta har nu slut på sin semester och började jobba igår...det märks! Vips kändes det som om jag var ensam på hela ön...inga köer, lugnt i mataffären...bara en och annan vilsen tysk turist med kartan i högsta hugg.
Just nu sitter jag och håller jag på med bilder som ska vara klara till Formexmässan, ett jättekul projekt, lite kaffe bara så är det dags att fortsätta jobba!

Ha en finfin tisdag!

lördag 4 augusti 2012

Mitt egna lilla hemma-spa...


Vilken skön lördagkväll det är! Sol och varmt...funderade ett tag om jag skulle ta cykeln och sticka iväg en stund till stranden för ett kvällsdopp...men det lockar nog mer att kasta mig i mitt gamla zinkbadkar hemma i trädgården istället och njuta under de dignande äppelträden, se molnen segla förbi och höra humlornas surr! Jo det får bli mitt egna lilla hemma-spa ikväll...stranden får det bli en annan skön kväll!


Ha nu en riktigt mysig lördagkväll allihop!fredag 3 augusti 2012

Sommaren som gick...


Härligt...fredag igen! Veckorna går som ryk och drag och det är bara bra..för snart väntar semester! Är det bara jag som tycker att det börjar kännas som sensommar ute?  Skenet är lite disigt och dimmigt, syrsorna spelar, naturens grönska står still och kvällarna börjar bli kyliga och fuktiga, ja någon riktig sommar blev det ju inte så nu får man hoppas på en fin höst istället, inte mig emot, jag älskar hösten...  
De härligt kristallklara dagarna i september med sina vackra färger, goda äpplen och sköna dagar...min alldeles egna födelsedagsmånad, bara det!
Nu tar vi fredagkväll, jag ska ta ett fotbad och sen sova så länge jag bara kan! Hörs i morrn!


onsdag 1 augusti 2012

Var är han????


I helgen lånade sonen min bil och skjutsade sin flickvän till jobbet som under resans gång av en händelse ser en spindel gå på benet och när hon fösöker vifta bort den  - biter den henne! Jamen vad är detta?? vad har jag för monster i bilen och hur har den kommit dit?? Kan spindlar bitas?? Nu är det så att min son är inte det minsta rädd för spindlar och när han säger att den var stor, ja hur stor tror ni inte den är i min fantasi då??
Jag som är fullkomligt livrädd för spindlar!! Jag har med andra ord en jättefågelspindel i bilen! Säker en meter mellan ögonen!
På kvällen öppnade jag alla dörrar på bilen och viftade med snöborsten lite här och där för att se om odjuret kom fram...men icke...var är han??
Förmodligen sitter han bekvämt uppkrupen under ett bilsäte och hånskrattar åt mig och bara väntar på att hoppa fram när jag ligger i 90 knyck på Ölandsbron och inte kan stanna någonstans...ja detta gör mig inte till någon bra bilförare kan jag säga och jag sitter som på nålar när jag kör och jag flackar med blicken i backspegeln om jag ska se han sitta där i baksätet eller kommer han att hoppa upp i framsätet och spänna fast säkerhetsbältet och fräsa - kör! Ja vad vet jag....inte bra för mina nerver detta!!!
I morse när jag vaknade kom jag på den lysande idéen att spruta det gamla hederliga medlet Radar i hela bilen för att ta honom till sällare jaktmarker men om jag också sen ska sitta där sen och köra i ångorna av Radar lär väl det ta livet av mig också...

Har ni några bra tips om hur man får ut en enorm spindel ur en bil mottager jag tacksamt tips!
Ja annars blommar de dubbla petuniorna fint i växthuset...men just nu har de låg prioritering, jag känner mer för att ha en odjursfri bil!!!

Kram från en med spindelfobi!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...