Bloggintresserade

fredag 24 augusti 2012

Så sant så!


Är det något som kan förhöja glädjen ännu mer en fredag så är det att hitta ett paket i postlådan!
Bland alla trista gråa räkningskuvert fanns ett färgglatt inslaget paket - bara till mig! Lyckan var stor när jag såg vad det innehöll...diskmedel från L:a Bruket (doftar såååå gott med sååå snygg etikett!) och en disktrasa med text som passar mig mer än perfekt!
Man kan ju inte annat än bli lycklig...TACK snälla Trine, du hade inte kunnat pricka mer rätt! Ett väldoftande diskmedel och en läcker disktrasa och dagen är räddad.
Här ska diskas och fejas och glöm nu inte att äta efterrätten först, för livet är verkligen ovisst! Så sant så!


Ha en mysig fredagkväll allihop!

torsdag 23 augusti 2012

Vardagsfest!


Skönt! Redan torsdag...snart är veckan slut! Måste tipsa er om en jättefin bok som jag hittade på Ikea nu i veckan.
Vardagsfest heter den, massor av fina bilder och många goda recept...en riktigt härlig bok att bläddra i och massor av inspiration!





Många goda recept...


Längst bak i boken finns det 2 fack med vackra vykort från boken - kul idé!

(Alla bilder från boken Vardagsfest/Ikea)
 
Ha det gott!

onsdag 22 augusti 2012

En god fika med en god vän!


Trädgårdens äppelträd dignar just nu av röda höstiga äpplen...
Träden är gamla, mest vinteräpplen som ska plockas i oktober-november och sen förvaras i källaren tills de är mogna att ätas runt jul.
Längst bak i trädgården står ett riktigt gammalt äppelträd som ser riktigt eländigt ut, jag har trott att det ska stryka med varje vinter med det har klarat sig och ger varje höst de mest himmelskt goda äpplen som är perfekta till paj och kräm...mums.
Nog om äpplen, nu ska jag iväg till en kär vän som jag inte träffat på ett tag! Hon har svart bälte i fika så jag förväntar mig något särdeles gott till kaffet och det ska bli sååå spännande att hälsa på i hennes fantastiska hem. När man kommer hem sen igen så känns det som att öppna dörren till en rövarkula - men det får man ta.
Har inte hunnit med någonting här hemma i sommar så det ska bli jättekul att få massor av härlig inspiration...men framförallt en god fika med en god vän!

Ha det gott!


söndag 19 augusti 2012

Älskar parfymer!


Jag inte speciellt intresserad av vare sig mode eller smink men släpp in mig i en parfymaffär och jag blir som ett barn på julafton! Älskar parfymer!
Men det går inte med vad som helst utan här är kraven höga, är inte så förtjust i söta och sliskiga dofter...
Länge har Burberry Sport varit favoriten men nu har jag hittat en ny älskling...Elie Saab Le Parfum - doftar helt gudomligt gott!
Puh, idag är det varmt, mätaren står på närmare 30 plusgrader...det är nog bud på att ta svalkande kvällsdopp. Hoppas ni också har soligt och varmt, önskar er alla en riktigt skön söndagkväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...