Bloggintresserade

fredag 31 augusti 2012

Fokus, planering, framtid...


Fokus...planering...framtid...låter det tråkigt?
Ibland måste man bara slå i bromsen, ta ett breake och hitta tillbaka till rätt stig igen! Denna sommar har bara snurrat på och jag har inte hunnit reflektera över vad jag vill, vad jag orkar och vad jag vill göra med framtiden...det är dags för nya mål, dags att ta nya stigar och framförallt se till att ha roligt på livets krångliga, ibland jobbiga och framförallt snirkliga stig!
Ibland kommer man till ett vägskäl och det är bara att ta ett djupt andetag och sen lita på magkänslan, den där magkänslan som man så ofta viftar bort för att man ska tänka så rationellt, ekonomiskt eller vad andra ska tycka och tänka...ja oftast blir det då inte heller bra och man är tillbaka på ruta ett igen.
Så nu, mina vänner, väntar nya friska höstvindar och nya friska tag!
 
Önskar er den bästa av fredagar!

onsdag 29 augusti 2012

Inspiration till er!

 


Det är här jag hämtar all min inspiration! Hos min goda vän som har det vackraste hem jag vet...lägenheten är stor och öppen och i varje vrå finner man fina gamla saker och detaljer.
Oftast går jag bara runt och mumlar för mig själv "åhh så fint", "vill ha", "näe så snyggt"...
Förmodligen är jag inte världens bästa gäst när jag jag är här för jag far bara runt från rum till rum som en yr höna för att titta på allt.
Nu gör bilderna verkligen inte detta hem någon rättvisa för det var mörkt som en novemberdag ute, det spöregnade och jag hade både fel objektiv och ingen blixt med mig.
Nåja...hoppas ni får lika mycket inspiration som jag får av detta vackra hem!







 

söndag 26 augusti 2012


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...