fredag 7 september 2012

Äpplen & ylletröjor!


Fredag, ledig - skönt! Nu hoppas jag på sol i helgen och kanske en sommarens sista grillning också, det skulle sitta fint. Bäst att passa på att njuta av det sista sommaren har att ge innan hösten tar vid...
Snart väntar höstskörd av äpplen och tjocka ylletröjor - faktiskt riktigt härligt det med!

Ha nu en superskön fredagkväll allihop!

onsdag 5 september 2012

Ni är varmt välkomna!


Är nu ute och far några dagar så idag blir det bara en liten snabb hälsning till er alla som tittar in här! Ni ska veta att jag är så otroligt glad att ni kikar in här på min blogg och jag vill passa på att hälsa alla nya läsare/följare varmt välkomna!
Blommorna är till er alla - gamla som nya läsare...

 Kram!

söndag 2 september 2012

I rasande fart...


Helgerna går verkligen i en rasande fart! Man hinner knappt inta soffhörnet på fredagkvällen förrän det är söndagkväll igen...
Jag har fått lite mail om mina bilder här på bloggen, hur och om jag redigerar dom...
Först och främst försöker jag alltid ha kameran rätt inställd för vilket ljus och motiv jag ska fota. Bilderna här till bloggen redigerar jag nästan aldrig, lägger bara in namn (om jag orkar) men till jobb och viktigare bilder fotar jag i RAW, redigerar sen dom lätt i Lightroom eller i Photoshop. Exakt hur man redigerar sina bilder är så personligt och det finns inga rätt eller fel, man får testa sig fram vad man gillar och framförallt vad kunden vill ha.

Sista frågan då...bilden från förra inlägget är inte från mitt växhus (om jag ändå hade så fint!) men det är från Gårdby Kafé & Lanthandel där vi var i våras och fotade ett litet "projekt" i deras underbara orangeri!
Idag lite bilder från mysiga Portskjulet i Färjestaden...

Ha nu en riktigt skön septemberkväll allihop!
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...