Bloggintresserade

lördag 20 oktober 2012

God mat!


Här öser regnet ned...riktigt riktigt trist oktoberväder...
Nu vankas middag på Langers Hotell i Roslagen, alltid något att se fram mot en dyster dag som denna - massor med god mat!
 
Ha en fin lördagkväll allihop!

fredag 19 oktober 2012

Varje morgon...


Oj, var tog den här veckan vägen tro? Ja snabbt gick den i alla fall!
Efter många om och men har jag nu äntligen hittat mig en fin grön "grislampa" (Blocket är verkligen en guldgruva att hitta saker och ting på!)
Har mina planer för den...
Ser ni min ros? Den blommar fortfarande med massor av rosa rosor och är full med små knoppar. Det är en buskros som jag i våras planterade i en zinkhink, den har stått ute hela sommaren och jag tog in den tidigt i höstas...sen dess har den blommat och blommat - den verkar trivas som fisken i vattnet över att vara inomhus, hoppas den blommar många veckor till! Varje morgon när jag öppnar dörren från sovrummet möts jag av en sagolik rosdoft - vem kan bli på dåligt morgonhumör då? Inte jag!
Nu vänner, tar vi fredagkväll!

Kram!


 

tisdag 16 oktober 2012

Blött, trist & grått...


Det mesta i trädgården känns blött, trist och grått just nu...
Jag brukar passa på att samla på mig lite smått och gott på mina promenader, färgglada löv, kastanjer, vackra blomkapslar som senare ska bli vackra kransar.
I dag väntar rolig kurs, träff med god vän och sen måste jag hasta hem och packa lite för i morgon lämnar jag ön och åker norrut, 11 dryga timmar på buss med några byten inkluderade. Det kommer att bli en lååååång dag...så det gäller att bunkra med stor godispåse och en bra bok!

Ha en fin tisdag - kram!
 



söndag 14 oktober 2012

Jag älskar att lata mig...


Åska och regn...ja vilket söndagsväder! Har dock hunnit med den dryga uppgiften att städa ur lite skåp och lådor i köket, perfekt att göra när vädret inte ens tillåter att katten går ut! I en av lådorna hittade jag en ihopknycklad lapp med mitt favorit ordspråk...tänkvärda ord och i mångt och mycket jag!

Jag älskar att lata mig.
Jag älskar att syssla med struntsaker, påbörja hundratals projekt
och aldrig avsluta ett enda...
Komma och gå precis som jag vill,
ändra mig när som helst...
och bara följa ögonblickets ingivelse.
 
Jean Jaques Rousseau
(1712-1778)
 

Önskar er alla en skön avslutning på helgen, nu väntar en ny vecka och nya friska tag!
 
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...