måndag 5 november 2012

Vad man behöver denna mörka månad...


Vad behöver man ha för att orka med denna mörka månad? Jo mängder av ljusslingor och mysiga doftljus...tillvaron känns helt plötsligt både lite lättare och ljusare!
Den silverfärgade söta ljusslingan hittade jag (för en mycket billig peng) på Indiska och det härliga doftljuset är från Durance och doftar mer än ljuvligt gott kan jag meddela. Finns ju vissa doftljus som det direkt är huvudvärksvarning på men icke detta! Just nu är den här favoriten...Pamplemousse Bergamote...luktar sååå gott!
Nu blir det lite kvällsfika, sen tidigt i säng. I morgon hoppas jag det eländiga regnet håller sig borta från ön...vackra kransar och blommiga idéer ska fotas hela dagen!

Kram!söndag 4 november 2012


Kikar bara in här lite snabbt och hoppas ni alla har en mysig och lugn söndagkväll!

Varm höstig kram på er!

lördag 3 november 2012

Själslig vila och en glad award...


Idag har det inte blivit många knop gjorda...har en envis förkylning i kroppen som varken bryter ut eller ger med sig, man är bara allmänt hängig, trött och makalöst seg. Men det är skönt att ha såna här dagar också när ingenting blir gjort, det är bra med lite själslig vila!
Sen har jag fått en finfin Award från Monica som har den helt underbara bloggen Fint & Fult - tusen tusen tack! Jag är sååå glad för den!!!
(Ni bara måste kika in på hennes härliga gotländska blogg)
Awarden ska sen gå vidare till fem inspirerande bloggar jag läser...ja se vilka det är lite längre ner i inlägget!
I kväll börjar ju nya avsnitt av min favoritserie Downton Abbey, det blir verkligen ett bra slut på min lördagkväll!

Önskar er all en skön Alla helgons kväll...
 Här är fem härliga och inspirerande bloggar som jag gillar och som är värda en stor award!

 

fredag 2 november 2012

En fredagkväll...i min värld...

 

Så var det veckans bästa dag igen! Som vanligt får jag fundera över lite på vart den här veckan tog vägen...alla timmar, alla dagar och...ja, så var det ny månad igen - november!
Inte den roligaste månaden i kalendern om man säger så, disig, trist, ful, grå och kall...inte ens katten vill gå ut - det är november månad i ett nötskal det!
Men som vanligt försöker jag tänka positivt...man kan ju tända massor av mysiga ljus tidigt på kvällen, snart är det glögg & pepparkakstider och om 54 dagar är det julafton! Bara det!
Så, nu tänker jag tända alla ljus i hela huset, kasta mig i soffan, lyssna på regnet som smattrar på rutan, tänka ut något gott att äta i kväll och bara slappa...precis som en fredagkväll ska vara ( åtminstone i min värld!)

Varm kram till er alla!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...