Bloggintresserade

lördag 10 november 2012

Solen, värmen...den goda maten...


När det känns som om man inte står ut en dag till i detta gråtrista novemberväder så är det en tröst att gotta sig i sommarens semesterbilder, så idag mina vänner, tar vi en tur till den grekiska övärlden...känner solen, värmen, den goda maten...långt, långt borta från ett gråkallt trist Sverige - häng med!











fredag 9 november 2012

Det är mörkt nu...


Hu vad mörkt det är ute nu...känns som om man kommer hem mitt i natten och då är klockan ändå bara 5 på eftermiddagen! För några månader sen så tände man grillen vid den här tiden och satt sen ute till sena kvällen...konstigt, tiden går fort och man vänjer sig aldrig vid det här mörkret!
Ja man får stå ut, tända lite ljus, kura i soffan och sen se fram mot en skön helg.
Själv har jag har bunkrat med lite god choklad som jag tänkte gotta mig med ikväll...pepparkakschoklad, vad tror ni om det?

Ha nu en skön fredagkväll allihop!

torsdag 8 november 2012

Jag borde...


Jag borde städa...jag borde ta tag i alla löv i trädgården...jag borde ta ett ryck med allt i tvättkorgen...jag borde ordna med alla papper på skrivbordet...jag borde...
Men näe, idag tar jag en "glöm-alla-borde-dag" och träffar lite vänner istället som jag (hm, borde) ha träffat för längesen!

Varm kram från mig och ett gråmulet Öland!
 


måndag 5 november 2012

Vad man behöver denna mörka månad...


Vad behöver man ha för att orka med denna mörka månad? Jo mängder av ljusslingor och mysiga doftljus...tillvaron känns helt plötsligt både lite lättare och ljusare!
Den silverfärgade söta ljusslingan hittade jag (för en mycket billig peng) på Indiska och det härliga doftljuset är från Durance och doftar mer än ljuvligt gott kan jag meddela. Finns ju vissa doftljus som det direkt är huvudvärksvarning på men icke detta! Just nu är den här favoriten...Pamplemousse Bergamote...luktar sååå gott!
Nu blir det lite kvällsfika, sen tidigt i säng. I morgon hoppas jag det eländiga regnet håller sig borta från ön...vackra kransar och blommiga idéer ska fotas hela dagen!

Kram!



söndag 4 november 2012


Kikar bara in här lite snabbt och hoppas ni alla har en mysig och lugn söndagkväll!

Varm höstig kram på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...