Bloggintresserade

lördag 17 november 2012

Blomfrossa!


Vilket grått och trist väder det har varit idag...riktigt skönt att det mörknar tidigt så man slipper se eländet! Jag längtar verkligen efter lite sol nu, att se en blå himmel och få lite energi igen...
Nåja, så länge får jag får trösta mig med att frossa i blommor...på mitt köksbord finns det alltid blommor - ett köksbord utan färska blommor är inget roligt köksbord! Det behöver inte vara några stora buketter utan en enda enkel ranunkel kan vara det vackraste...
Nu ska jag kasta mig i soffan och avsluta denna lördag med en nytt avsnitt av Downtown Abbey! Må gott vänner!

Kram!


fredag 16 november 2012

Skumma planer och skumma tomtar...


Ja så var det fredagkväll igen...här ska ätas skumtomtar och smidas evil plans and other stuff...
Näe, några onda planer blir det inte men skumtomtar ska jag minsann sätta i mig! Detta fördärv...skumtomtar...samma visa varje år...kan inte motstå dom och hela jag känns som en skumtomte när det börjar närma sig jul!
Men vad gör det om 100 år att midjemåttet expanderar, dom skumma tomtarna finns ju bara några veckor per år och då gäller det att frossa till bristningsgränsen - livet ska vara gott!

 
Ha nu en mysig fredagkväll allihop!

tisdag 13 november 2012

Verkligen uppiggande...


Uppe med tuppen, kikar ut och ser ett grådisigt och trist landskap därute...verkligen uppiggande att se en trött tisdagmorgon...eller inte!
Nu lite kaffe, bilen ska packas, och sen åker jag djupt in i de mörka småländska skogarna...i dag väntar JUL! Lite tidigt kan man tycka men inte för det jag ska göra - mer om det kommer sen!
Måste rusa...
Önskar er en jättefin tisdag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...