Bloggintresserade

torsdag 13 december 2012

Teknikens under...och så jag!

Teknikens under...och så jag! Gårdagens inlägg Vitt, vitt, vitt fick verkligen en innebörd då bilden inte ens kom med utan blev helt vit! Ja som sagt, jag har bara Ipaden med mig och man måste visst ladda ner någon app för kunna visa bilder...nåja, det har jag inte tid med nu så det får bli ett bildlöst inlägg idag också!
Åh all denna krångliga teknik och alla appar, man kan bli gråhårig för mindre...
Återkommer med bilder och inlägg när jag är hemma på söndag igen! Bara så att ni vet...
Önskar er alla en jättefin Luciadag!

onsdag 12 december 2012

Vitt, vitt, vitt!


Hoppas ni har det bra och inte snöat inne! Vi har haft tidernas snöstorm - allt är vitt, vitt, vitt! 
Jag hade pyntat och gjort verandan lite julig med små granar, min gamla röda kälke och lyktor...allt ligger nu under ett stort vitt täcke, kälken hoppas jag att jag hittar till våren och av granarna är det bara 3 cm av toppen som syns! Så var det med det pyntandet! 
Jag är på resande fot nu några dagar så det blir lite si och så med bloggandet...hinner jag så hinner jag! Hoppas förresten att detta inlägg blir ok för jag har bara Ipaden med mig och det blir lite konstigt att göra inlägg här på bloggen med den...vi får se hur det går!
Ha nu en jätteskön onsdagskväll - nu är det bara 12 dagar till julafton...inte klokt så fort tiden går....
Varm kram på er mina vänner!




måndag 10 december 2012

Gyllengula bullar och snökaos!


Saffransbullar - attans så gott det är! Redan i september börjar jag längta efter dessa gyllengula bullar...
Helst ska dom vara nybakade och lite halvljumma, till det en stor kopp starkt kaffe och man är i himmelriket! Ett riktigt gott tips (som jag fått av min goa vän som driver café) är att grädda dom utan pärlsocker och russin...som en slät bulle och när dom sen ska ätas värmer man dom bara lite i ugnen, smälter smör och penslar på, strör på lite pärlsocker och russin - sen är det bara att njuta!
Ska bli hård vind och ännu mer snö här på ön i natt, Ölandsbron var inte kul att köra hem på ikväll kan jag säga, kändes som om både bilen och jag skulle fara över räcket och sen glashalt till det! Näe nu får det gärna räcka med snö för min del...
 
Varm kram på er - kör försiktigt!

söndag 9 december 2012

Jullycklig!


Ja då var helgen över igen...ny vecka väntar och nya vedermödor!
Så är det då bara 2 veckor kvar till jul, tiden går fort nu och snart är det ju faktiskt ett nytt år också! Bara det!
Tänkte jag skulle julfixa lite här hemma denna helg, rotade länge uppe på vinden efter stora jullådan och hittade den efter många om och men under sommarens luftmadrasser, badbollar och solstolar...
Av allt som fanns i den stora lådan var det bara några gamla julkulor som jag tog fram...suck...med åren blir julen enklare och enklare här hemma, ganska skönt faktiskt!
Förr om åren började man julpynta 1:a advent och lagom till julafton så var hela huset riggat till taknocken med diverse märkliga tomtar och traditionella julsaker...det var då det!
Nu tycker jag det räcker det med att ha massor av tända ljus, några vackra blommor, en hög med bra böcker och en skön fleecefilt att sno in sig i och jag känner mig riktigt jullycklig!

Ha en skön söndagkväll allihop!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...