onsdag 5 juni 2013

Skräckblandad förtjusning...


I dag är det ett fullspäckat schema! Bilen ska hämtas från verkstaden där den varit några dagar och sen snabbt över bron för besiktning av pärlan - håll tummarna att den går igenom!
Sen måste jag tömma och rensa i förrådet ute i trädgården, får inte ens in gräsklipparen där längre! Så illa är det...
Där har en hel del bråte samlats med åren...allt från gamla kälkar, möbler och ett antal (läs 100-tals) krukor! Har lånat en släpkärra så nu ska här kastas och köras till soptippen.
Det värsta är att förrådet även fungerar som ett litet zoo! I en hink brukar en jättepadda övervintra, igelkotten med familj bor under en presenning och ja, sen alla de andra ludna hyresgästerna som gillar att mysa och gömma sig i allt från krukor till lådor...
Inte alls bra för mina nerver och det är med en viss skräckblandad förtjusning man lyfter på saker och hoppas att inte något odjur ska titta på en!
Grannarna kommer nog i dag få höra en hel del illtjut från förrådet när jag stökar där inne...ja det är bara att stålsätta sig, ta ett djupt andetag och bege sig in i djurparken därinne sen! Vi hörs!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...