fredag 7 juni 2013

Tro, hopp, kärlek och bra vänner!


Tänk om vi la ner lika mycket energi på att prata om om roliga saker, som vi lägger på att prata om alla  tråkiga saker. Konstigt att vi människor, som verkligen älskar att få uppskattning och beröm, är så förtjusta i att snacka skit om varandra, kritisera och dra upp en massa tråkigheter...avundsjuka?
Funderar ofta på varför vi hela tiden måste slåss mot mörkret och varför vi väljer att stanna kvar där?  När man kan föra in en massa ljus, glädje, positivt tänkande och få det lite trevligt istället?!
Byta energi...omge sig med ärliga, härliga människor, ja ni vet vad jag menar. Man får bestämma sig vad man vill se och höra!

Här kommer lite goda nyheter från min vardag:
- Jag har underbara vänner...
- Jag älskar att sommaren är äntligen här...
- Jag gör det jag vill mest i livet och går min alldeles egna speciella och krokiga väg...
- Jag njuter och unnar mig det goda, för det är jag värd...
- Jag vill göra någon glad varje dag...
Men det viktigaste är att man har roligt, känner glädje och tacksamhet för det man har...sen kostar det inget att ge någon en klapp på axeln, ett beröm, ett leende, ett hej!
Jag har massor av dagar med uppförsbacke, då jag tvivlar, misströstar och känner hopplöshet men dom blir med åren färre och färre...allt brukar ju trots allt ordna sig med massor av  tro, hopp, kärlek...och bra vänner!

Största kramen från mig till dig!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...