fredag 27 september 2013

Fågelburar, sifoner & madonnor...nu blir det loppis!


Japp, så var min något enkla miniloppis ganska så klar! Som sagt i all enkelhet! Nu ryker fågelburar, madonnor, fattigmanssilver, kaminspeglar, sifoner och annat smått & gott...
Efter dagar av krypande på vinden och i garderober så känns hela jag dammig och full av spindelväv men ack så skönt och jag hoppas nu på att allt finner ett nytt hem!


Vi gör så här...om det skulle vara något som lockar på bilderna så bara maila mig på hwit77@gmail.com...först till kvarn är det som gäller om du vill köpa något!
Vill du komma hit och titta så går det hur bra som helst också! Jag är här hemma mellan 11-16 lördag och söndag...maila gärna mig först bara!


Svårt att sätta ut alla priser här men för att ni ska få ett hum så ligger alla tavlor på ca 50-150:-, kaminspeglar 350:- (en stor vit kaminspegel 450:-), småplock på bordet mellan 10-100:-, kyrkoljusstake 300:-, täcke 300:-, gamla särkar, linnen 150:-, gammal ljusblå vattenkanna 100:-, gamla ströare 35:-, fattigmanssilver runt 50-150:-...
Ja ni får maila om ni ser något ni vill veta pris på!


Detta är min juvel...stor takkrona i plåt med svagt rosa prismor från House Doctor...jag har dock inte plats för den längre, hoppas den finner ett nytt hem snart!


Som sagt bara maila mig! 
Hoppas vi hörs eller syns i helgen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...