söndag 6 januari 2013

Söndagkväll...

(Foto: Jeanne d´Arc Living)

Det här är känslan som jag vill få in i mitt arbetsrum...när jag såg den här bilden så var det klappat och klart - så här vill jag ha det! Bilden har jag lånat från Jeanne d´Arc Livings blogg.
Nu fattas bara ett skrivbord, hade bestämt mig för ett som var sååå vackert men tyvärr är det för stort att få upp i trappan till ovanvåningen så jag får tänka om lite...nåja, inga världsliga problem!
Ja så var det söndagkväll igen, helgen bara svischade förbi som vanligt...jag tänkte avsluta kvällen med att göra en god Bruschetta, finns det något godare? Lantbröd stekt i olivolja och lite vitlök, massor av finhackade tomater och lite god basilika på toppen, till det en bit god parmesan...så enkelt och så fantastiskt gott!
Hade hela resväskan full av goda parmesanostar när jag åkte hem från Rom....dags att provsmaka några tror jag!

Ha en fin kväll allihop!

lördag 5 januari 2013

Det där med nyårslöften...


Sakta börjar livsandarna komma tillbaka och dagens första kopp kaffe smakade ljuvligt gott kan jag meddela, det har blivit alldeles för mycket te och honung de senaste dagarna, gott i all ära men jag är en riktigt kaffemoster! Toppade denna ljuvliga dryck med en underbart god jordgubbsmunk...japp, jag är på banan igen! Alla de här dagarna då te och varma koppen är det enda man kunnat få i sig måste kompenseras med råge nu...lääängtar efter god mat och goda saker!
I morgontidningen hade dom intervjuat ett antal människor om deras nyårslöften och de flesta svarade att de skulle träna mycket mer, äta mindre eller gå på diet och sluta äta godis...låter trist tycker jag...
Mitt löfte för året blir att träna mindre och bara när jag vill och har lust, äta gott (och då menar jag INTE stabbig snabbmat utan god vällagad mat) och godis, ja det är ju bara så gott, varför sluta med det?...jag tänker t o m lära mig att äta mer glass och choklad!
Näe nu tycker jag att vi tar lördagkväll vänner...lev gott!

Piggelinkram till er alla!

fredag 4 januari 2013

Idag är en speciell dag...


Idag är en alldeles speciell dag...det är ju faktiskt årets första fredag! Nu är det bara 51 fredagar kvar innan det är ett nytt år igen!
Nåja, jag tar det väldigt lugnt, influensan sitter fortfarande i och jag är inte direkt på hugget om man säger så...det här var inte roligt, men det går ju faktiskt över och det får man vara väldigt tacksam för.
Blogger har krånglat hela dagen och vill inte lägga ut några nya bilder (!) så det får bli en gammal bild från bloggen, ni får stå ut med det och glöm inte att vackra tankar ger en vacker själ...så är det!

Ha en skön kväll vänner!

onsdag 2 januari 2013

Här var det förkylt!


Jag har varit helt däckad och nerbäddad sen nyårsafton...sicken resa! Känns som en blandning mellan influensa, halsfluss och någon tropisk sjukdom, ja det är säkert bara en helt vanlig rejäl dunderförkylning, men ändå! Efter 3 dagars ryggläge och en massa tråkiga nyårsrepriser på tv:n så är jag väldans trött på att ligga här och inte orka någonting, usch så trist!
Har massor att göra och tag i. Men just nu finns bara lite ynkliga krafter till att ta sig ut i köket och hämta glass...prosit!

En lite vissen kram från mig!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...