Bloggintresserade

lördag 19 januari 2013

En tidig sommarmorgon i min trädgård...


Har suttit i stort sett hela dagen och försökt få ordning på mina bilder, sorterat i mappar och redigerat en hel del bilder...inte världens roligaste syssla men ack så nödvändig. Det roliga är att man hittar så många bilder som man glömt bort och som får en att drömma sig bort en stund, såhär mitt i vinterkylan.
Som de här från min trädgård...en tidig sommarmorgon i juni när man gick ut barfota i ett daggvått gräs, när allt var sådär tyst, när solens strålar började värma och koltrasten höll långa serenader i eken...åh vad jag längtar!
Så idag flyttar vi fram tiden några månader och bara njuter av en tidig sommarmorgon i min trädgård...




torsdag 17 januari 2013

Jag är så glad!


Jag är så glad! Fick veta att HWIT BLOGG är veckans blogg på VINTAGE INTERIOR BLOGS VI
Det värmer verkligen mitt hjärta! Ibland känner man ju att att bloggen går lite på sparlåga, man tycker man visat allt, skrivit om allt, ja ni vet - men sånt här får mig att få massor av ny energi och ta nya friska tag! Jättekul!
Näe, nu är det hög tid att göra lite nytta för brödfödan...
Ute faller det stora vita snöflingor och jag misstänker att jag har en hel del skottande framför mig idag innan jag tar mig ut med bilen, mindre kul kan jag säga...vilken vinter vi har på ön!

Snöiga kramar från mig!

tisdag 15 januari 2013

Tulpanens dag!


Idag är det Tulpanens Dag! Det måste vi fira...
Helgens tulpanbukett får samsas med lite vita rosor - det enkla är oftast det vackraste!

Ha den finaste av tisdagar!

måndag 14 januari 2013

Bara till mig...


Vem vill inte ha en massa fina paket nu i trista och plånboksplatta januari? Uppe på norra Öland väntade en hel hög med paket på mig! Det var min goda vän från Holland som hade tagit med sig massor av fina saker...bara till mig...bara sådär!
I ett av paketen låg de absolut minsta och sötaste små gamla skoläster jag sett! I nästa paket en hel hög med underbara kaffesäckar med text...


...och 2 nummer av min holländska favorittidning...himla synd att den inte finns att få tag på här i Sverige för den är verkligen jättefin!


I paket nr 4 - en himmelskt god julkaka...en mumsig blandning mellan kladdkaka och pepparkaka! Den är, som ni nog redan förstår, uppäten!


Tack kära I, du hade inte kunnat pricka mer rätt med vad jag gillar! Sen var det jättekul att göra en liten söndagsutflykt till norra Öland den här tiden på året också...det blir ju oftast bara sommartid man tar sig en tur upp dit. På de 10 milen det var att köra mötte jag bara 2 bilar - det är Öland vintertid det...sååå lugnt och skönt!

Ha en fin måndagkväll allihop!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...