Bloggintresserade

lördag 2 februari 2013

Lördag! Härligt!


Lördag! Härligt! Känner mig skönt utvilad, solen skiner och bara det gör ju att man blir glad!
Det enda negativa med solens strålar är att man ser att en viss putsning av fönster måste snart göras om jag ska KUNNA se solens strålar, det var värst så dom ser ut! Nåja, man ska ha något att göra i vår också, ser dock inte fram mot att putsa alla dessa gamla spröjsade fönster...man kan jämföra det med ett smärre gympass - minst!
I kväll tänker jag göra som resten av Sveriges befolkning gör, bänka mig vid tv:n och se Melodifestivalen - och redan nu vet jag med all säkerhet att fel låt kommer att vinna i slutändan, eller? Ja den som lever får se...

Varm kram till er alla!




torsdag 31 januari 2013

Energihöj(d)are!


Färgglada energihöj(d)are är precis vad man behöver denna mörka månad! Känner att jag är lite låg på energi just nu så dessa vitaminbomber gör verkligen gott!
Oftast blir det en röd på morgonen och en grön på kvällskvisten.
Grunden är 1 banan, 1 avocado och 1 pressad apelsin, sen är det bara att blanda i det man har hemma i frukt och grönsaksväg.
Min favorit är den gröna! Receptet är som grunden ovan och sen har jag i mangold, färsk ingefära, kiwi, bladspenat, gurka, lite honung och sen mixas allt, späd med lite vatten till lagom konsistens.
Den röda gör jag på frysta hallon och jordgubbar, ingefära, citron, äpple och lite honung.
Den blåa smoothien är det blåbär, ingefära, kiwi och björnbär i...
Piggelindrycker som är goda och riktigt beroendeframkallande och som gör gott för både kropp & själ!

Ha en fin torsdagkväll!



tisdag 29 januari 2013

Nu är jag trött på den!


Nu är jag trött på den! Min hopplöst krånglande mage...den har levt sitt eget liv de senaste veckorna och jag är uppriktigt sagt riktigt trött på den! Den tar all min kraft och ork och man blir inte en speciellt rolig människa av att gå omkring med ständig värk och när kosten mest består av potatismos och skorpor för att det är det enda man tål, ja då är det dags att göra nåt! Det får bli magdoktorn i em...
Förresten har jag fått tillbaka min dator...puh...i hopplöst många delar och nya externa hårddiskar och med ett antal timmar (läs månader!) som jag kommer att få lägga på att få ordning på bilder och allt igen - kanske inte så konstigt min mage är i uppror! Eländes elände!


Nu tar vi en skorpa och har en så bra dag som vi bara kan!

Kram!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...