Bloggintresserade

lördag 2 mars 2013

Skräckblandad förtjusning...


Hoppas ni alla har haft en skön och lat lördag! Det har jag haft!
Solen har strålat över ön idag och jag har med skräckblandad förtjusning tittat ut på det underbara vädret genom rätt solkiga och dimmiga fönsterrutor! Ett under att jag ens såg att det var sol ute!
Gillar inte alls detta med fönsterputsning...man kan ju göra sååå mycket annat roligt än att slita med gammalt fönsterglas och spröjsade fönster! Jag får ta tag i det där senare i vår...
Nu tänker jag inta soffhörnet med en skön filt och ta lördagkväll, dock utan mina bästa popcorn (!) Näe det får bli något mer lättuggat denna kväll så jag slipper ringa min tanddoktor direkt på måndag morgon igen!

Kram på er!




fredag 1 mars 2013

Ekologisk härlig väldoft...


Alltså, kombinationen av ekologisk väldoft, magiskt bra handcréme och klockrent snygga förpackningar går verkligen hem hos mig! Jag har prövat det mesta L:A BRUKET gör och jag är helt förlorad...
Doftljusen (som är av ekologisk sojavax och eteriska oljor) sprider den mest mjuka, fräscha doft och på etiketten på just min favorit, citrongräs, står det att den verkar uppiggande och höjer humöret - ja det kan jag verkligen intyga!
Just nu kan jag inte leva utan handcrémen, den är magisk på en "torris" som mig och doftar ljuvligt av salvia, rosmarin och lavendel - bara det! Doftar som om man drar handen genom örtlandet en tidig sommarmorgon...
Näe, nu ska jag ta fredagkväll...med en doft av citrongräs, salvia, rosmarin och härlig lavendel runt mig!

Varm kram till er alla!

Psst...om ni bor här runt Öland/Kalmar hittar ni L:A BRUKETS sortiment hos grått i Kalmar.




torsdag 28 februari 2013

1000 anledningar att vara glad!


Vaknade tidigt i morse av att solen strålade och t o m ett härligt och efterlängtat fågelkvitter hördes utanför fönstret - en bättre start på en torsdagsmorgon kan det ju inte bli!
Och om 8 veckor kommer det att se ut så här i min trädgård, äppelblom överallt...så idag känns det som jag har 1000 anledningar att vara glad!


Ha en härlig torsdag ni också!

tisdag 26 februari 2013

En sömnlös natt...


Så, efter en sömnlös natt inför dagens ångestfyllda tandläkarbesök så känns nu livet riktigt kul igen tycker jag!
Tänderna är lagade och jag har svärt under ed till min tanddoktor att hålla mig borta från popcornskålen ett tag framöver, för nu vill han inte se mig mer detta år sa han och jag får väl säga detsamma för med vad det kostade mig att bita av två tänder hade jag nog kunnat köpa mig en splitterny bil, nåja, inte riktigt...men nästan...
Nu ska jag bara doppa limpa och äta annat lättuggat så jag slipper krypa till korset och ringa han igen!
Hann med en liten sväng på bokrean också som startade idag , alltid lika kul...älskar böcker!
Hittade några godbitar för en billig penning så i kväll blir det tidigt sänggående med boktraven bredvid mig - härligt!

Ha det gott och tack för alla roliga & gulliga mail ni skriver till mig!



söndag 24 februari 2013

Trumpen och tandlös...


Förra veckan var jag på den årliga, ångestfyllda undersökningen hos min tandläkare och jag var himlens glad över ett hyfsat resultat i munnen och att inga större åtgärder behövde göras. Kändes som rena rama tipsvinsten när jag gick därifrån!
Ja sen var det ju det där med mitt stora begär för popcorn då...igår kastade jag mig i soffan med en välfylld skål och råkade, mitt i halva melodifestivalen, bita i en hård popcornkärna, ja vad händer...det krasar till och jag biter av 2 tänder baktill, ja man kan ju hålla sig för skratt!
Popcornen blev det inte mycket bevänt med utan dom åkte i soppåsen och själv satt jag sen i mitt soffhörn resten av kvällen och var trumpen och tandlös, morr!
Det blir till att ringa tandläkaren i morgon bitti och ja, så var marslönen redan intecknad då, lär inte bli billigt detta!
Till historien hör ju också att jag lider av en oerhört stor tandläkarskräck, har alltid haft och kommer alltid att ha.
Jag skyller det på den skräckinjagande skoltandvård man hade som liten, med en tandläkare som var gammal som en fossil, luktade armsvett och hatade barn...och han borrade och rotfyllde allt han hittade i munnen utan bedövning! Ve och fasa! Idag tar jag bedövning bara dom ska titta i munnen på mig, man måste ju för tusan vara på den säkra sidan!
Så när det är dags att besöka tanddoktorn sover jag knappt något natten innan, lyfter luren ett antal gånger på morgonen och tänker avboka tiden eller åtminstone skjuta fram den några år men inser att jag faktiskt måste ta mig i kragen och gå. Själva besöket där minns jag aldrig något av, är helt blockerad och det har hänt att jag kommit hem med dom där blå plasttossorna som man lånar där kvar på skorna och då har jag även varit och handlat efter tandläkarbesöket med dom på...inte bra alls!
Så som ni förstår så har jag en ångestfylld vecka framför mig och efter besöket också en väldigt platt plånbok.
Avslutar dagens inlägg med det gamla ordspråket "det är bara att bita ihop och hoppas på att tänderna håller" - gäller dock tydligen inte mig!

Kram på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...