Bloggintresserade

torsdag 7 mars 2013

Lyxstund...


Veckan går mot sitt slut...skönt! Har jobbat vid datorn hela veckan med bilder och annonser så jag känner mig lite som tulpanerna på bilden...vissen och trött i huvudet...måste blir bättre på att ta pauser och ge mig ut och ta en promenad när solen skiner, man blir lätt sittande för länge vid datorn tyvärr, vilket känns i både axlar och ögon.
I går tog jag mig faktiskt en riktig LYXSTUND mitt på dagen med något jag aldrig gjort förut, mer om det senare!
Måste hinna det sista nu....

Varm och go kram från mig till dig!

onsdag 6 mars 2013

Antarktis eller Öland?


Antarktis eller Öland? Ja man kan ju undra, men så här ser det fortfarande ut runt Ölands kuster! Isflak och kyla, om bara några månader kommer stränderna här fyllas av badglada turister och grilloset kommer att ligga tät bland solstolar och husvagnar - ja det är väl detta som är charmen med våra fyra årstider!
I trädgården har dock snödroppar och vintergäck kikat upp, ett vårtecken nog så gott...

Fin onsdag på er!


söndag 3 mars 2013


Keep away from those who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but really great make you believe that you too can become great!

- Mark Twain -

lördag 2 mars 2013

Skräckblandad förtjusning...


Hoppas ni alla har haft en skön och lat lördag! Det har jag haft!
Solen har strålat över ön idag och jag har med skräckblandad förtjusning tittat ut på det underbara vädret genom rätt solkiga och dimmiga fönsterrutor! Ett under att jag ens såg att det var sol ute!
Gillar inte alls detta med fönsterputsning...man kan ju göra sååå mycket annat roligt än att slita med gammalt fönsterglas och spröjsade fönster! Jag får ta tag i det där senare i vår...
Nu tänker jag inta soffhörnet med en skön filt och ta lördagkväll, dock utan mina bästa popcorn (!) Näe det får bli något mer lättuggat denna kväll så jag slipper ringa min tanddoktor direkt på måndag morgon igen!

Kram på er!




fredag 1 mars 2013

Ekologisk härlig väldoft...


Alltså, kombinationen av ekologisk väldoft, magiskt bra handcréme och klockrent snygga förpackningar går verkligen hem hos mig! Jag har prövat det mesta L:A BRUKET gör och jag är helt förlorad...
Doftljusen (som är av ekologisk sojavax och eteriska oljor) sprider den mest mjuka, fräscha doft och på etiketten på just min favorit, citrongräs, står det att den verkar uppiggande och höjer humöret - ja det kan jag verkligen intyga!
Just nu kan jag inte leva utan handcrémen, den är magisk på en "torris" som mig och doftar ljuvligt av salvia, rosmarin och lavendel - bara det! Doftar som om man drar handen genom örtlandet en tidig sommarmorgon...
Näe, nu ska jag ta fredagkväll...med en doft av citrongräs, salvia, rosmarin och härlig lavendel runt mig!

Varm kram till er alla!

Psst...om ni bor här runt Öland/Kalmar hittar ni L:A BRUKETS sortiment hos grått i Kalmar.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...