Bloggintresserade

lördag 9 mars 2013

Vår - nu!


Så här har katten och jag legat hela dagen...hon på sin filt och jag under min!
Ute har det dalat stora snöflingor och lusten att dra ner alla persienner har varit stor, vill varken se eller ha mer snö nu...
Jag vill ha sol, blå himmel, höra takdropp, fågelkvitter, känna ljumma vindar...jag vill ha spirande grönska och känna doften av vår - nu!
Nåja, så länge ligger jag kvar här under min filt och hoppas på ett liv efter influensan!

Kram på er!

Psst...jag vill hälsa alla nya läsare välkomna och säga TACK för att alla era fina mail! De värmer mitt hjärta ska ni veta!

fredag 8 mars 2013

Honung, snytpapper och gilla läget!


God kväll vänner! Hoppas allt är bara bra mer er...
Själv har jag åkt på (som så många andra) en andra omgång influensa! Ja vad ska man säga, känns som om jag blivit överkörd av en större långtradare! Trodde man hade det en gång och sen var det bra, men icke sa nicke, denna influensa får man visst 2 omgångar av - tackar och bockar!
Ja som vanligt är det bara att hala fram honung, ladda med snytpapper och sen gilla läget...
I dag bara några enkla bilder från sovrummet, ett rum som jag tydligen kommer att få se mycket av i helgen om jag mår så här! Önskar er alla en jättefin fredagskväll med mycket mys och vila...

Prosit på er!



torsdag 7 mars 2013

Lyxstund...


Veckan går mot sitt slut...skönt! Har jobbat vid datorn hela veckan med bilder och annonser så jag känner mig lite som tulpanerna på bilden...vissen och trött i huvudet...måste blir bättre på att ta pauser och ge mig ut och ta en promenad när solen skiner, man blir lätt sittande för länge vid datorn tyvärr, vilket känns i både axlar och ögon.
I går tog jag mig faktiskt en riktig LYXSTUND mitt på dagen med något jag aldrig gjort förut, mer om det senare!
Måste hinna det sista nu....

Varm och go kram från mig till dig!

onsdag 6 mars 2013

Antarktis eller Öland?


Antarktis eller Öland? Ja man kan ju undra, men så här ser det fortfarande ut runt Ölands kuster! Isflak och kyla, om bara några månader kommer stränderna här fyllas av badglada turister och grilloset kommer att ligga tät bland solstolar och husvagnar - ja det är väl detta som är charmen med våra fyra årstider!
I trädgården har dock snödroppar och vintergäck kikat upp, ett vårtecken nog så gott...

Fin onsdag på er!


söndag 3 mars 2013


Keep away from those who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but really great make you believe that you too can become great!

- Mark Twain -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...