Bloggintresserade

lördag 3 augusti 2013

Vill bara...


Vill bara önska er en fortsatt skön och varm helg...hoppas solen skiner på er och att livet känns gott!



fredag 2 augusti 2013

...sommarens varmaste dag!


Vilken dag! Vilken kväll! Värmen är tillbaka och i morgon ska vi visst få sommarens varmaste dag!
Det blir bra, som vanligt håller jag mig i skuggan med en god bok och något kallt att dricka...stranden väntar jag med några veckor till och jag badar inte under 25 grader i vattnet, så det så, det är ju rena rama självplågeriet annars, burr! Möjligtvis kan jag doppa mig om jag får ha en våtdräkt på mig...
Nåja, jag har i veckan snickrat mig ett stort trädgårdsbord som nu ska målas - det får bli fredagsnöjet!

Solig & varm kram till er alla!

onsdag 31 juli 2013

Snart sensommar...


Oj, redan sista juli! Vart tog sommaren vägen? Visst, det är fortfarande sommar...snart sensommar men redan har ljuset förändrats, det mörknar tidigare på kvällarna, äppelträden dignar av frukt och blommornas färgskala i trädgården är nu mer höstiga.
Jag gillar hösten skarpt, det ska jag inte sticka under stol med...den klara luften, doften av höstlöv och det lägger sig en stillhet över det mesta som får mig att må bra!


Men ännu hoppas jag vi har många soliga och härliga dagar framför oss...sköna sensommardagar...
Fortfarande skördar jag mängder av tomater i växthuset och kryddorna ger sig aldrig, det tackar jag för! De används varje dag i matlagningen...


Sen vill jag passa på att slå ett slag för ForLife som driver ett aktivt arbete till förmån för Cancerfonden. Dom säljer enkla, smarta och användbara produkter som t ex det här mobilskalet och alla intäkter går till deras insamling hos Cancerfonden.
Det känns bra och det vill jag stödja - var med och gör skillnad du också! (www.forlife.nu)


Ha nu en riktigt skön onsdag, här på ön öser regnet ner...som sagt snart sensommar!

söndag 28 juli 2013

Är det helg så är det!


Så var snart denna helg över...som vanligt alldeles för kort tycker jag...
Man sover lite längre, sitter och äter lite längre och man tar varje tillfälle i akt att kasta sig i hängmattan med en bok och vips ja, så har man inte hunnit någonting!
Listan med "måste-göra-saker" ligger kvar på köksbordet och får väl ligga en vecka till...det funkar det med....är det helg så är det!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...